100vnt/pak 11mm Spalvinga Širdies formos, Karoliukai Perlai Turas Akrilo Imitacija Perlas "PASIDARYK pats" Papuošalai Priėmimo Amatų Apdaila

100vnt/pak 11mm Spalvinga Širdies formos, Karoliukai Perlai Turas Akrilo Imitacija Perlas "PASIDARYK pats" Papuošalai Priėmimo Amatų Apdaila

p141143

Nauja

Yra sandėlyje

€2.09 €1.46
Vnt.

Žymos: crystal girliandą vestuvių, laisvas plastikiniai karoliukai, nutiesti perlų karoliukai, girlianda mediniai, ab plastikiniai karoliukai, perlų milteliai pakuotė, kojinės pearl pack, crystal pearl pack, peral plastikiniai karoliukai, karoliukų girlianda medienos.

Prekės Informacija

Įpakavimas: apie 10g svorio 11mm 100vnt/pak 15mm

Skelbimas:

1.Prašome leisti 0.5-1mm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums užsisakyti.

2.ABS, perlų, po 2 kartus, poliravimo, ne pilingas, neblunka, Itin didelio ryškumo, spalvotas, beveik nėra vandens ruonių.

3.Ačiū už maloniai supratimą.

Siuntimo ir Pakavimo

Visi daiktai bus tikrinamas du kartus ir gerai supakuoti, prieš siunčiant.Prekės bus išsiųstos per 2-4 darbo dienas po pirkėjai moka už užsakymą.Ji paprastai trunka apie 30-60 darbo dienų pristatyti Paketą į paskirties(atokiose vietovėse,Tai gali užtrukti šiek tiek longe).

Specialių Skelbimas: rusijos Federacija:VISĄ GAVĖJAS PAVADINIMAS yra būtinas.Ji paprastai trunka apie 56 72 darbo dienų siekiant, kad būtų savo vietoje.

Jei negaunate kad per 60 darbo dienų,Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neigiami ir Neutralūs Atsiliepimai,mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemą.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas!Jei jums gauti kad ir ji yra geros būklės,mes būtume dėkingi, jums būtų palikti mums, 5-Žvaigždučių teigiamų Atsiliepimų dėl šio sandorio.Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū!

Prašome palikite mums teigiamą atsiliepimą:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai