2021 KARŠTO Mini Nešiojamas Vandeniui atsparus Aliuminio Sidabro Tablečių Dėžutė Atveju Butelis Cache Narkotikų Turėtojas Konteinerių Su pagrindiniais Grandinės Raktų pakabukas

2021 KARŠTO Mini Nešiojamas Vandeniui atsparus Aliuminio Sidabro Tablečių Dėžutė Atveju Butelis Cache Narkotikų Turėtojas Konteinerių Su pagrindiniais Grandinės Raktų pakabukas

p147661

Nauja

Yra sandėlyje

€0.38 €0.23
Vnt.

Žymos: ekoa tablečių dėžutė, tabletes tabletes, dėžutę, nuimamas tablečių dėžutė, tinkinti tablečių dėžutė, promo tablečių dėžutė, 1 tablečių dėžutė, geriamojo tablečių dėžutė, zip-up atveju, fitneso tablečių dėžutė, lixada tablečių dėžutė.

Savybės:

Niekada neleiskite sau ar savo mylimą vieną rasti patys, be jų vaistus, kai jiems jų reikia.

Šis mažas, mielas ir stilingas tabletes turėtojas gali padėti jums išspręsti šią problemą.Galite imtis šio mažai tabletes turėtojas, kur jums eiti ir ką daryti.Tai gali būti nukirpti lengvai raktų pakabukai, rankinės, golfo krepšiai, diržo kilpos arba naudojamas kaip užtrauktuką traukite už jūsų palto ar striukės.

Ši Vandeniui turėtojas taip pat daro puiki vieta jūsų vaikai vežti savo ID ir vaistai

informacija.Jie bus ne misplace informacija tada, kai jos reikia grįžti namo saugiai.Ši piliulė lauke veikia labai gerai, vandens parkai, žvejybos kelionės, dviračiu ir kempingas.

Aprašymas:

Pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio

Produkto paviršiaus anodinio oksidavimo, vandeniui dėvėti, atsparus ir oro stora

Padengti gali susukti, sandarinimo ir hermetizavimo, viduje labai gera, gali pack pagalbos tabletes, Dažniausiai naudojami planšetiniuose kompiuteriuose, panaudota arba pakabinti, patogus naudoti, Niekada neleiskite sau ar savo mylimą vieną rasti patys, be jų vaistus, kai jiems jų reikia.

Galite imtis šio mažai tabletes turėtojas, kur jums eiti ir ką daryti

Tai gali būti nukirpti lengvai raktų pakabukai, rankinės, golfo krepšiai, diržo kilpos arba naudojamas kaip užtrauktuką traukite už jūsų palto ar striukės.

Ateina su keychain, galite pridėti savo maišą arba diržo

Tablečių formos, mielas ir stilingas

Tobula parduotuvė, tabletes ar mažą daiktą

Specifikacija:

Dydis: 52*14*kaip 14mm

Medžiaga: Aliuminio

Spalva: sidabrinė

Pakavimo Kiekis:

1 x Aliuminio Tablečių Dėžutė su Klavišas-grandinės

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Dėl asmens matavimo technika yra įvairių, gali būti 1-3 cm paklaida fiziškai.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai