2021 Naujas Mados Moterų Fluorescencinė Medžiaga Lankelis Triušio Ausis Elastinga Merginas-rungtynės Bandeau Mada, Plaukų Aksesuarai

2021 Naujas Mados Moterų Fluorescencinė Medžiaga Lankelis Triušio Ausis Elastinga Merginas-rungtynės Bandeau Mada, Plaukų Aksesuarai

p147848

Nauja

Yra sandėlyje

€1.35 €1.01
Vnt.

Žymos: b prekės, prekės plakatas, prekės lipdukas, prekės papuošalai, prekės krepšys, prekės ženklo logotipas, gamintojas batų, 100 brand, prekės ženklo dizainas, prekės ženklo mados.

Plaukų Aksesuarai Moterims, Moteriška Aukštos Kokybės Elastinga Lankas Hairband Plaukų Juosta Apdangalai, Paprasto Poliesterio Triušio Ausies Lankelis

Aprašymas:

100% Brand New ir aukštos kokybės.

Fluorescentinės spalvos audiniu meno triušio ausies elastingas plaukų diržas,modeliavimo sutartis,audinys medžiaga yra kokybiniai,bowknot yra saldus ir mielas.

Jis gali būti naudojamas kaip gimtadienio,atostogų,kelionių suvenyrų.

Savybės:

Medžiaga:Audinys

Spalvos:Raudona,Ežeras, Mėlyna,Geltona,Violetinė,Oranžinė,Žalia

Dydis:About25cm

(1 colis =25.4 mm arba 1 mm = 0.0393 colių)

Komplektą Sudaro:

1pcs Triušio Ausies Lankelis

Skelbimas:

1. Prašome leisti 2-3% paklaida dėl rankinis matavimas.

Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2. Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas,prašome suprasti.

Grįžti ir Grąžinti:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Paskolai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktas yra ne toks, kaip žadėta.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai