2021 Naujas Letena Įrašą Moterims Sunku Juodo Plastiko Plaukų Letena Didelio Dydžio Plaukų Gnybtus Letena Įrašą Krabų Moterų Plaukų Aksesuarai

2021 Naujas Letena Įrašą Moterims Sunku Juodo Plastiko Plaukų Letena Didelio Dydžio Plaukų Gnybtus Letena Įrašą Krabų Moterų Plaukų Aksesuarai

p184613

Nauja

Yra sandėlyje

€0.89 €0.49
Vnt.

Žymos: šifono viršūnes darbo, šilko rankovių, paprastas plaukų įrašą letena, juodi plaukai letena įrašus mini, vyrų aksesuarai 2021, 2021 mados, letena plaukų, mados plaukų clips nagai, gėlių spausdinti marškinėliai, juodi plaukai letena įrašus daug.

12cm Moterų Didelio Storio Jumbo Plaukų Įrašą Šveitimas Black Didelis Plaukų Letena Geometrinis Barrettes Paprastas Maudymosi Staigius Plaukų Aksesuarai

Savybės:

100% brand new ir aukštos kokybės

Šis plaukų įrašą su stiprus ir storio letena dantis-tai tvirtas ir patogus laikyti, leidžia jiems likti ant savo galvos tvirtai.

Tvirtas ir patogus:Tai didelis, plaukų clips yra puikus, turintis iki ilgi stori plaukai, lygi/šveitimas juoda spalva pasirinktinai.

Aukštos kokybės plastiko/derva medžiaga, turi blokavimo metalo dantų, saugi rankena; pridėti blizgesį savo plaukus.

Puikiai tinka plauti savo veidą, ryte grožio rutinos, padaryti, virimo, kepimo arba išlaikyti jūsų plaukai iš vandens, kai vonia.

Ji gali turėti plaukų sandariai ir ne slydimo.Galite turėti plaukus, o pjovimo ar stiliaus ir suteikia greitą laisvalaikio stiliaus ar pusiau formalaus šukuosena.

Specifikacija:

Medžiaga: Plastikas/Guma

Dydis:Vienas Dydis Ilgis:12 cm(4.72 coliai) Plotis:5cm(skirti 1,96 colių)

Spalva: Juoda, Šveitimas Juoda

Kiekis: 1 vnt

Pastaba:

Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

Ne mažmeninės pakuotės.

Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro:1 x Plaukų Segtukas(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai