Žiemos Vyrų Realių Silver Fox Fur Aviatorius Bombonešis Skrybėlę Meškėnas Kailių Ushanka Bžūp Trapper rusijos Žmogus Slidinėjimo Skrybėlės, Kepurės Nekilnojamojo Odos

Žiemos Vyrų Realių Silver Fox Fur Aviatorius Bombonešis Skrybėlę Meškėnas Kailių Ushanka Bžūp Trapper rusijos Žmogus Slidinėjimo Skrybėlės, Kepurės Nekilnojamojo Odos

p18226

Nauja

Yra sandėlyje

€54.66 €33.89
Vnt.

Žymos: bnd vyrų skrybėlę, bžūp varlė, slidinėjimo sniegas, tepalas kaulai, kepurės moterims, afrikos kremas, basebale bžūp, japonijos casquette, striukė žiemos moterys, bombonešis striukė.

* Kurie aprašymas:

* Ar 100% brand new ir aukštos kokybės Savybės: * Ar naudoti: Šaltą Žiemą * Ar tai geras pasirinkimas, kaip kūrybinės ir siurprizas * Ar unikalų dizainą, kad jūs daugiau žavinga ir graži * Kurie patarimai: Smūgis jį prarasti plaukų džiovintuvas kai gaunate prekes.Specifikacija: * Ar medžiaga: 100% Lapės Kailinius Meškėnas Kailių(Rudos spalvos Viename) * Ar * ar dydis: 57-62cm su reguliuojamu * ar * ar размер: 57-62cm регулируемый * Ar * ar 3 spalvų * Ar * Kurie Kiekis: 1 Vnt * Ar * ar pastaba: 1.Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. 2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

šiltas greitai 1. Prašome leisti ±3 cm klaida asortimentą vadovas priemonė.Azijos dydis skaičiuojamas mažesnis nei ES ir JAV dydžio.Prašome patikrinti, ar išsamius matavimų, bet ne pasirinkti pagal įprotį. 2. Nekilnojamojo spalvos prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos parodė, svetainėje sukeltas daugelio faktorių, tokių kaip ryškumą,monitorius, prašome suprasti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai