50g Aurora Vienaragis Nagų Dailės Milteliai, Dulkės, 8 Spalvos-Ultra plonas Undinė Šešiakampis Dribsnių Supjaustykite, Sumaišyti Blizgučiai Milteliai

50g Aurora Vienaragis Nagų Dailės Milteliai, Dulkės, 8 Spalvos-Ultra plonas Undinė Šešiakampis Dribsnių Supjaustykite, Sumaišyti Blizgučiai Milteliai

p1518

Nauja

Yra sandėlyje

€6.90 €6.21
Vnt.

Žymos: aurora nagų milteliai, aurora pigmentas, neon blizgučiai urmu, necklac, drugelis nagų lakas, chameleon pigment, blizgučiai nagų, veidrodis nagų, blizgučiai milteliai spray, birių blizgučių urmu.

Pakuotė: 50g/maišas viena spalva (prašome leisti šiek tiek klaidų svorio)

Spalvos: 6 Spalvų jūsų pasirinkimas

Dizainas: Dulkių sumaišyti blizgučiai

50g Aurora Vienaragis Nagų Blizgučiai-Ultra plonas Undinė Šešiakampis Dribsnių Supjaustykite, Sumaišyti Blizgučiai Milteliai 3d Putojantis Nagų Dailės Papuošalai

Ypatybė:

100% brand new ir aukštos kokybės

Nagų dekoravimas

Lengva taikyti, gamtiniai arba dirbtiniai nagai

Tinka profesionaliems salonas naudojimui arba naudoti namuose.

Kaip man pritaikyti savo LAIKO UNDINĖ blizgučiai?...

...prie mano veido/kūno?

Pirmiausia būtų taikomos blizgučiai klijai arba vazelinas (pvz., Vazelinu) srityse, kuriose norite, kad sparkle.Scoop blizgučių iš puodo su pirštu ir taikyti per klijai/želė.

Pašalinti naudokite vieną iš šių; senosios mokyklos muilu ir vandeniu, kūdikių servetėlės, naftos pagrindu make up remover, ar kūdikių aliejus.

Kaip su nieko, rūpintis, kai taikant aplink akis, nes akys yra linkę ne taip, kaip nieko į juos.Kaip viliojanti, kaip jis atrodo, prašome nevalgo - ar įkvėpti.

...mano plaukai?

Taikyti plaukų produktų, tokių kaip gelis, į plotą norite gauti blizgučiai.Tada pabarstyti per ir švelniai dab klijuoti.Taikyti plaukų lakas srityje, nustatyti.

...mano nagai?

Kailis jūsų nagai į jūsų pageidaujamą spalvą, prieš jos sausos atsargiai taikyti vienetų blizgučiai norite švelniai tepdami pirštu.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai