Namų Albumo Kilimėlis "PASIDARYK pats" Kortelė Unikali Presavimo Įrankiai Silikono Die Cut Mašina Plokštės Pakeitimas Scrapbooking Padas

Namų Albumo Kilimėlis "PASIDARYK pats" Kortelė Unikali Presavimo Įrankiai Silikono Die Cut Mašina Plokštės Pakeitimas Scrapbooking Padas

p21980

Nauja

Yra sandėlyje

€1.43 €1.00
Vnt.

Žymos: gofruotas pjovimo miršta, unikalus lankas mirti, die cut įranga, supjaustyti braižytuvai, unikalus gėlių miršta, ko pjovimo miršta, simbolių pjovimo miršta, unikalus įrankis mirti, diecut mašina, unikali drugelio miršta.

Savybės:

Pagamintas iš Silikono , tinka Scrapbooking, Popieriaus Kortelės, Įspaudas, Albumas, "PASIDARYK pats" Amatų, ebs.

Naudoti miršta sukurti neįtikėtinas figūras iš mėgstamų kortelės ir popieriaus, Kad kortelę ir užrašų knygelė dizainas yra visiškai unikalus, ir net sluoksniu, šie iki pridėti papildomą dimensiją.

Puikus priešsėlis nuotraukos tiksliai, Jie taip pat yra puikus priėmimo trafaretai, arba sluoksniuotos gaminti apsvaiginimo 49D poveikį.

Puikiai tinka Sukurti Dovaną Šis gražus dizainas yra stulbinantis būdas nustebinti savo artimuosius, Tai bus puikus korteles švęsti įvairiomis progomis.

"PASIDARYK pats" ranka Karūna Nėrinių įspaudas, Gali padėti vaikų gebėjimą plėtoti žvalgybos ir namų dienoraštis apdailos namų dcor puikus virtuvės "pasidaryk pats" priemones.

Techniniai duomenys:

Tipas: Veidrodinis

Medžiaga: Silikonas

Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti

Dydis: 71x160x1mm

Pakuotė:

1 x Plokštė

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti po 0,5-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai