PS4 2.4 G Mini Wireless Keyboard Klaviatūros Adapteris, skirtas " Sony Playstation 4 Dualshock 4 Valdytojas Kreiptuką Klaviatūra

PS4 2.4 G Mini Wireless Keyboard Klaviatūros Adapteris, skirtas " Sony Playstation 4 Dualshock 4 Valdytojas Kreiptuką Klaviatūra

p152419

Nauja

Yra sandėlyje

€19.89 €13.93
Vnt.

Žymos: ps4 4 gamepad, adapteris kontrolės ps4, micro usb lan adapterį rj45, klaviatūros ps4, Nigerija, "bluetooth" dualshock 4 adapteris, bluetooth receiver for gamepad, aušintuvo ps4, mini playstation, 4 dualshock.

PS4 2.4 G Mini Belaidės Klaviatūros Klaviatūros Klaviatūros Adapteris, skirtas " Sony Playstation 4 Dualshock 4 Valdytojas Kreiptuką

Gamybos Aprašymas

PUIKIAI TINKA

Tinka puikiai su jūsų PlayStation 4. Nereikia rankiniu būdu.super lengvas montavimas.imtis savo PS4 žaidimų į kitą lygį.

LENGVA VALDYTI

Į PS4 bluetooth mini belaidė chatpad yra lengva valdyti.Jis jaučiasi gerai, ant jūsų rankų, ir visi tą patį daro aukščiausios aksesuaras jūsų žaidimas-laiko.

BENDRAUKITE

Į chatpad daro tai super lengva jums palaikyti ryšį su savo draugais.tiesiog naudoti balso pokalbių funkcija, arba tipo pokalbių perduoti pranešimus.savo žaidimų socialinių!

PAPRASTA INTEGRACIJA

Numatytasis PS4 žaidimų stilius nėra pakeistas, kai ši belaidė klaviatūra telefono priedas yra prijungtas prie elektros tinklo.Jis puikiai integruojasi su jūsų prietaisą patobulintą naudoti patirtimi.

AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS

Tikimės, kad mūsų reputacija dėl kokybės ir ilgai, tai belaidė klaviatūra suteikia paslaugų už taip ilgai, kaip jūs naudojate savo PS4. tiesiog būtina turėti aksesuaras!

Paketas Apima

1pcs Belaidė Klaviatūra, skirta " Playstation 4 valdytoją(PS4 valdytojas nėra)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai