Originalus Fusion 5 Gillette 8pcs Skustuvų Peiliukai Vadovas Skutimosi Skustuvo Laikiklis Vyrai Saugos Skustuvas Atveju Pakeitimo Peiliukai Kasetės

Originalus Fusion 5 Gillette 8pcs Skustuvų Peiliukai Vadovas Skutimosi Skustuvo Laikiklis Vyrai Saugos Skustuvas Atveju Pakeitimo Peiliukai Kasetės

p154551

Nauja

Yra sandėlyje

€14.28 €7.14
Vnt.

Žymos: moterims "gillette", dw660, turėtojo žyma, gillette fusion 4, kemei skustuvas, skustuvas, skutimosi, už žoliapjovė, hairdress, paketas, gillette mach 3, ford fusion.

Šis paketas apima vieną skustuvo rankena ir skustuvo ašmenimis (16Pcs ar 12Pcs arba 8 Vnt pasirinkti pagal jūsų pageidavimą)

Skustuvo laikiklis yra suderinama su Gillettee fusionn 5 visos serijos skustuvų peiliukai (taip pat yra suderinama su skustuvo ašmenimis į šį rinkinį), prašome nedvejodami naudoti

Skustuvo ašmenimis yra suderinama su Gillettee fusionn 5 visos serijos rankeną (taip pat yra suderinama su skustuvu, tai nustatyti), prašome nedvejodami naudoti

Pagrindinės Savybės:

-5 peiliukų Gillette Fusion5 vyrų skustuvas su trintį mažinančia danga suteikia skustis, kad jūs vargu ar gali jaustis.

-Skustuvas su tiksliu žoliapjovės ant nugaros yra puikus sunkiai pasiekiamas vietas (ūsai ir odos virš viršutinės lūpos).

-Tepimo indikatorius juosta išnyks, kai skustuvo nustoja teikti optimalų skutimosi rezultatas.

-Skustuvo ašmenimis, tinka Gillette SkinGuard Jautrus ir visų Gillette Fusion ( Apima Gillette Fusion 5 , Gillette Fusion PROGLIDE,Gillette Fusion PROSHIELD,Gillette Fusion PROWER,Gillette Fusion PROGLIDE POWER,Gillette Fusion PROSHIELD CHILL ).

Jei turite kokių nors klausimų ar reikia pagalbos, prašome susisiekti su mumis.

Draugiškas priminimas :siekiant suteikti jums gerą naudoti patirtimi, prašome pakeisti skustuvo ašmenimis, po tepamosios juostelės yra prarastas.

Specialus Priminimas: Skirtingų partijų produktų, pakuotės bus kitoks, jei jums tai, prašome nedėkite užsakymus.Dėkojame už jūsų supratimą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai