ONEMIX Mados Juoda Aukšto viršų Sportbačiai Vyrai Riedlentė Batų Sezonus Patogūs sportiniai Bateliai Vyrai zapatos hombre

ONEMIX Mados Juoda Aukšto viršų Sportbačiai Vyrai Riedlentė Batų Sezonus Patogūs sportiniai Bateliai Vyrai zapatos hombre

p155267

Nauja

Yra sandėlyje

€49.62 €26.30
Vnt.

Žymos: onemix, vyrai sneaker, knit men sneaker, onemix vyrų batai batus, batai de sportas, vyrai riebalų sportbačiai, laisvalaikio sneaker, originalaus dizaino bateliai vyrai, vyrai skateboard batų, asas bateliai vyrai.

Dėmesio:

1) nereikia pasirinkite batų dydį, kaip už savo Euro/JAV/JK/RU/BR batų dydis ;

2) Pavyzdys: Jeigu jūsų pėdos ilgis 28cm, galite pasirinkti, US11;

3) visi batai bus siunčiami be "batų dėžėje"

4) CHN yra ne dydžio batus , jis yra Kinijos dydį nuoroda。

MINKŠTOS ODOS, KULNO PASAKYTI "NE", KAD SKAUDA

1.Kaip pateikti Užsakymą Pasirinkite produktą----Įtraukti į krepšelį----užsakymą----Kainos patikslinimas(jei necesary)----Įrengtas----Mokėjimo tikrinimo 2. 24 Valandas Greitas Pristatymas Mes garantuojame, kad laivas per 24 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo (išskyrus Atostogas).Jei yra kokių nors netikėtų aplinkybių (pavyzdžiui, jei ordercan ne laivas per 48 valandas), mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau, ir stebės laivų yourorder tik 3. Atsiliepimus, Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų, kaip wel l.Jis yra labai svarbus mūsų verslo plėtros; nereikia atidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą nepasitarę su mumis.Esame sąžiningi pardavėjas, mes jums tarnaus iki savo pasitenkinimą.

PRAŠOME PATEIKTI MUMS 5 ŽVAIGŽDUTĖS, JEI PATENKINTAS !

Tikslumas produkto aprašymas

Bendravimas su pardavėju

Laivybos laikas

ŽAIBO KODAS PARANKINIUS

Prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu, jei nėra įvykdytos, mes siūlome geriausią aptarnavimą, kol būsite patenkinti!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai