Nešiojamų Išardomas Baseinas su Nusausinti Kištukas Virtuvės Vaisių, Daržovių, Skalbimo Krepšelį Patiekalas Vonia Pjaustymo Lenta

Nešiojamų Išardomas Baseinas su Nusausinti Kištukas Virtuvės Vaisių, Daržovių, Skalbimo Krepšelį Patiekalas Vonia Pjaustymo Lenta

p158893

Nauja

Yra sandėlyje

€3.49 €1.88
Vnt.

Žymos: kištuko auskarų kištukai, pop žaislas, int, žvakės, barzda rinkinys, augalų kištukai, sonic, barzda už, stovykla žygis, malkos viryklė, baseino sulankstomas.

Aprašymas:

Pagamintas iš maisto kokybės silikono medžiagos, BPA Free, patvarus, jokio kvapo, netoksiškas, nr. krekingo ir jokios deformacijos.

Didelės talpos už savo mėgstamą makaronai, daržovės, vaisiai, uogos, lapinės žalumynai ir t.t.Specialios neslidžios stovi galima statyti bet kur, net ir lygaus paviršiaus.

Puikiai veikia kaip kapojimo lentos, colander ir laikymo krepšelis, tik vienas punktas tenkinti kiekvieną jūsų poreikį.

Atsiskleisti colander ir pradėti nuplaukite ir nusausinkite su buit-in jungtį.Pakeliamos į viršų, siekiant sumažinti maisto ant stalo, sulankstoma konstrukcija galėtų sutaupyti daug vietos, lengva valyti.

Puikiai tinka namuose ir lauke naudoti, pavyzdžiui, kempingas, lauko kepsninė ir stovyklavietės valymas, plauti indus ir vykdymo šalta gėrimai.Taip pat puikiai tinka pjovimo, kapojimo ir pjaustymo.

Specifikacija:

Medžiaga: Silikonas

Sulenkite Dydis: 30x40x4.5cm/11.81x15.75x1.77 colių

Atsiskleisti Dydis: 25x20x11cm/9.84x7.87x4.33 colių

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Daugiafunkcinis Pjaustymo Lenta

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai