100VNT técnica partes Bush 1/2 suave con eje agujero Pusiau reducido SS de ladrillos "PASIDARYK pats" juguetes Suderinama con 4265C 32123

100VNT técnica partes Bush 1/2 suave con eje agujero Pusiau reducido SS de ladrillos "PASIDARYK pats" juguetes Suderinama con 4265C 32123

p159338

Nauja

Yra sandėlyje

€3.36
Vnt.

Žymos: 15t, gręžimo vizuoti, cada įranga, biuro įranga, "lego" technic mack himnas, 13t skriemulys, mack mcqueen, pro 1 eje, ketaus plokštė, "lego" technic vrac, kart eje.

Prekės pavadinimas: Dalys Technikos Serija/Numeris mechanikas. 4265C SS blokai Mes esame įsipareigoję 1. Geriausias kokybės ir paslaugos 2. Kainos yra pagrįstos ir konkurencingą 3 pasitikėjimo vertas, Jei turite bet kurį klausimą, ar specialų prašymą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Dėmesio: mes esame parduoda daug visokių dalių, plytos ir rinkiniai, plytos suderinama su L * eiti, bet ne prekės ženklo L * eiti. Taip pat galima pirkti dalimis, svyravo, jei jūs nenorite, kad dauguma dalių, blokuoti!Prašome palikite mums pranešimą.Daugiau produktų, spustelėkite čia 1. Aukštos kokybės, Technines Serija top mark 2. Žaislas "Pasidaryk pats", gali surinkti laisvę kurti naujas dizainas 3. Ištraukite ir įdėkite puikiai, sumontuoti ir išmontavimas Pakuotėje: 100 vnt maiše, pp Informacija productoDescripción paslaugos

Laivybos ir tvarkymo

Paketas bus išsiųstas daugiausia Kinija Paštu, Oro Paštu (registruotu paštu) 3 darbo dienų.Ji paprastai trunka nuo 10 iki 25 darbo dienas atvykti, tačiau kai kuriose šalyse jis gali būti šiek tiek ilgiau, dėl atostogų ar muitinės, efektyvumo pristatymo ar kitų priežasčių, taip galvoti prieš pasirinkdami jį, jei nenorite laukti taip ilgai, prašome susisiekti su mumis, pirmą ir mes atsiųsime jūsų prekių DHL, UPS, EMS, fedex ar kitų kurjerių paslaugomis, bet kaina yra didesnė nei standartinių pašto, apie $20 ar daugiau.užsakymo nemokamas pristatymas bus atsiųsta Kinija paštu, oro paštu.

Mokėjimo būdai

Yra daug galimų mokėjimo būdus Paskolai.lt, tokių kaip Alipay, kredito korteles, realaus laiko banko pervedimai, mokėjimai internetu (banko pervedimus ir "Western Union").jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus, savo mokėjimo vyks laikinai Alibaba, Ir mes neišskiriamos, Kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

Įsipareigojimas kokybei

Mūsų interneto parduotuvėje, parduoda produktus, žaislų asortimentą pasaulyje, ir mes garantuojame, kad mūsų produktai atitinka šiuos standartus, už bendrą kokybės:

1) Informacijos ir tikslūs aprašymai

Mes tiekiame produktus, kurie yra funkcijos, funkcionalumas ir specifikacijos atitinka aprašymus ir pakuotės.

Mes siekiame pateikti vartotojo vadovus ir aiškios instrukcijos anglų kalba padoraus.

2) standartų laikymasis

Mes esame atsargūs Parduoti tik tuos produktus, kurie atitinka bendruosius energetikos, saugumo, ir kitus standartus

Reikalavimai ir grąžinimo politika

Mes darome viską, kas įmanoma, siekiant padėti mūsų klientams geriausia, kad mes galime.mes grąžinsime pinigus, jei galite grąžinti prekes per 10 dienų nuo paraiškos gavimo klausimai, dėl bet kokių priežasčių, tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad grąžintos prekės yra originalios sąlygas.Jei prekės yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, Pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, Ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius, jį!Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Komentarai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome, taip pat palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai