Premium Originalus Medvilnės Ruoželinio Įrengtas Skrybėlę Vyrų Patikima Profesionalių Bžūp Paprasto Tėtis Skrybėlės Žemo Profilio Kietas Kamuolys Bžūp Logotipą

Premium Originalus Medvilnės Ruoželinio Įrengtas Skrybėlę Vyrų Patikima Profesionalių Bžūp Paprasto Tėtis Skrybėlės Žemo Profilio Kietas Kamuolys Bžūp Logotipą

p16332

Nauja

Yra sandėlyje

€1.98 €1.39
Vnt.

Žymos: aukščiausiasis skrybėlę suprem, ny tėtis bžūp, custom kariūnų skrybėlės, aukščiausiasis megzti skrybėlę, akių basball bžūp, basebale bžūp, mu kepurės vyrams, custom nuotaka skrybėlės, bžūp akių, iptv, ott.

100% Medvilnės

Sagties uždarymo

✔Juodą beisbolo kepuraitę, yra pagamintas iš minkštos medvilnės medžiagos,išskirtinės kokybės,lengvas, padaryti beisbolo kepurę daugiau tinka galvos, lengvas, orui ir patogūs.

✔Tuščią juodą skrybėlę yra paprastas ir elegantiškas dizainas.Struktūrinio dizaino 2 priekinės plokštės,Viduje skrybėlę ar gleivinės sluoksnio sudarymo procesas, kad formos tvirtesnis,puikus derinys ilgaamžiškumo ir komforto.

✔Paprasto Beisbolo kepuraitę su sklende, dizaino, lengvai prisitaikyti prie jūsų galvos dydžio, jaukus pakankamai giliai, montavimo, apimantis visų valstybių tik teisę,tėtis skrybėlę,vienas dydis tinka labiausiai-suaugusiųjų (adjuestable: 20~24v).

✔Beisbolo kepurę, skirtos apsaugos nuo saulės ir vėjo, praktiškumas ir estetika.viduje skrybėlę, pagaminti medvilnės prakaito juostų, oro angas viršuje, kuris gali efektyviai sugeria prakaitą ir kvėpuojantis.

✔Įvairių spalvų rinktis iš aukštos kokybės medžiagų ir gamybos.ar kasdien dėvėti, sportui arba lauko keliauti, tik, kad geriau atitiktų jūsų poreikius.Tai taip pat puiki dovana draugams ir šeimos nariams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai