Pripučiami Vandens Žaisti Kilimėlis Vaikams vaikų Žaidimo Kilimas Švietimo, Sporto Nuskaitymo Kilimėliai Antklodė Vaikų Kilimėliai Kilimas

Pripučiami Vandens Žaisti Kilimėlis Vaikams vaikų Žaidimo Kilimas Švietimo, Sporto Nuskaitymo Kilimėliai Antklodė Vaikų Kilimėliai Kilimas

p42266

Nauja

Yra sandėlyje

€9.35 €8.79
Vnt.

Žymos: europos kilimėliai, miegamajame kiliminė danga, didelis unikalus kilimėliai, kilimų turas, Kilimas, juoda persų kilimas, playmat, kiliminė danga, pvc, madinga nagų salonas, sneaker pvc kūdikių.

Ypatybė:

1. Sensorinės Stimuliacijos kūdikio, kol jie žaidžia.Duoti kūdikiui, kai pilvukas laiko, o jie pramogauti save su mūsų pripučiami vandens veikla, mat.Pediatrų labai rekomenduoju pateikti kūdikiai apie savo tummies žaisti, nes jis padeda stiprinti kojų ir rankų raumenis, siekiant parengti juos nuskaityti.Tummy time žaislai yra įdomus būdas padėti jūsų kūdikiui patenkinti savo vystymosi etapus.

2. Lengva Surinkti pilvą laiko žaislas kilimėlis yra pasirengę ne kartą.Tiesiog išpūsti tai, įpilkite vandens, ir jūsų kūdikis yra pasirengusi lytėjimo ir vizualiai įdomus.Ryškus ir spalvingas putų žaislai judėti vandenyje, stimuliuojantis jūsų kūdikis s akių judesių koordinacija, o skatinti juos pakelti ant rankų sugauti plūduriuojanti jūros gyvūnų.

3. Unikali Dovana kūdikių dušai.Tai unisex kūdikių žaislas bus dėkingi, tėvų ir nėra parduotuvėse.Don t būti, kad asmuo, kuris perka naujagimių drabužiai, kurie yra peraugo iki kūdikis gali dėvėti juos.Padovanoti dovaną, kuri skatina kūdikį s natūralus smalsumas, o padėti joms sukurti savo smulkiosios motorikos įgūdžius.

4. Mūsų Patvarus Ir Nuotėkio Nemokamai jutimo pilvą laiko žaislai yra pagaminti iš ekologiškai sunkiųjų PVC, suteikti jums su netvarka nemokamai ir linksmai pramogauti, jūsų kūdikis berniukas ar mergaitė.Šis vanduo veiklos paglostyti motina žaislas yra aprobuotas vaikams nuo 3 mėnesių ir daugiau.

Specifikacija:

Medžiaga: PVC

Vožtuvas: 6P Aplinkos Apsaugos

Dydis: 100x100cm/39.37x39.37inch

Spalva: Mėlyna ir Balta

Paketą, įskaitant:

1 x Vandens Žaisti Kilimėlis

/ Apie paslaugos /

Dėl Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas

Ilgiau Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos po užsakymo įvykdymo;

Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės

Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai