Cute Kačių Nagų Džiovintuvas 60W UV Led Lempos, Gelio Nagai Greitai džiūsta IR Pažangios Jutiklio 30s/60s/99s Laikmatis Mini USB Manikiūro Mašina

Cute Kačių Nagų Džiovintuvas 60W UV Led Lempos, Gelio Nagai Greitai džiūsta IR Pažangios Jutiklio 30s/60s/99s Laikmatis Mini USB Manikiūro Mašina

p171678

Nauja

Yra sandėlyje

€10.85 €5.42
Vnt.

Žymos: xioumi masažas.

Specifikacija:

Pavadinimas: Nagų Lempa

Medžiaga: ABS

Pagrindinė spalva: Balta

Produkto galia: 60W

Maitinimo rūšis: USB kabelis

Lemputė karoliukai: UV / LED

Savybės: Nėra akių sužalojimo, nr. juoda rankas, aukštos nominalioji vertė

Ypatybė:

1. Ji turi atminties funkciją, tai skaitysis, nuo to laiko, galite nustatyti, paskutinį kartą-ir sustos laikas, kai jūs įdėti savo rankas ir toliau laiko, kai jūs įdėti savo rankas dar kartą.

2. 3 Taktas mygtukai yra nustatytas ant paviršiaus, 30s, 60s, 99s, galite nustatyti laiką, priklausomai nuo kiekio gelio lenkijos jums taikomi nagai puikus nagų dailės.

3. 20 Vnt. LED šviesos granulės yra pastatytas viduje, gali išgydyti nagų gelis greitai, be kenkia ar patamsėti oda, teikiantis savo klientams patenkinti nagų meno patirtį.

4. Automatinis infraraudonųjų spindulių jutiklį, yra priimtas, todėl ji pradėjo automatiškai, be paspausdami bet kurį klavišą, galite įjungti ją išleisti rankas ir sustabdyti jį išleisti išdalija.

5. Didelis ekranas ekranas rodo jums tiksliai sūdymo laikas, labai patogu ir paprasta naudoti, nereikia jaudintis, kad jūsų nagų geliai yra išgydoma per tam tikrą laiką.

6. Ne skydelis, USB jungtį, šviesos svorio, lengva valdyti, tikrai labai patogus naudoti namie ar nagų salonas.

Paketų Sąrašo:

1 X Nagų Lempa

1 X USB Įkrovimo Kabelis

Pastaba:

Rankinis matavimo dydis.Jei yra kokių nors klaidų, prašome, atleisk, jei yra klaida.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai