Juokinga Magija Burbulo Pūtimo Burbulas Mašina, Elektrinis Automatinis Burbulas Maker Animacinių Filmų Sraigtasparnis Burbulas Mašina Žaislas Su Šviesos Muzika

Juokinga Magija Burbulo Pūtimo Burbulas Mašina, Elektrinis Automatinis Burbulas Maker Animacinių Filmų Sraigtasparnis Burbulas Mašina Žaislas Su Šviesos Muzika

p175051

Nauja

Yra sandėlyje

€15.37 €9.53
Vnt.

Žymos: ventiliatoriaus burbulas mašina, burbuliukų kamera, mini tazer, bubbl, apex drone, didelis burbulas ginklą, rilakkuma bubble gun, burbulų pistoletas mašina, automatinis burbulo pūtimo, plastikinių žaislų.

Kulka Taškų:

1、Mielas Forma: Įdomu lėktuvo formos, su BUBU garso efektų, spalvingų šviesų, džiaugsmingą muziką, ne monotoniškas, bet taip pat yra daug burbuliukų.

2、2 in 1 Burbulas Mašina: burbulas mašina yra žaislas, kuris sujungia sraigtasparnį ir burbulas mašina!Kai burbulas tirpalas yra suleidžiamas, daugybė burbuliukų gali būti išmestas iš nosies iš lėktuvo.Galima purkšti burbuliukai, kai esate pėsčiomis, arba galima purkšti burbuliukai, kai jūs vis dar.Šių įdomių reakcijų gali lengvai pritraukti vaikų dėmesį.

3、Pasukti Sparnai: Kai jūs traukti veržliarakčio, sparno plokštuma bus pasukti automatiškai.Jis yra labai įdomus, ir vaikai bus meilė šią operaciją.

4、Aukštos kokybės Medžiagos: bubble machine yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS plastiko ir netoksiškas aplinkai dažų purkštuvu.Medžiaga yra stipri, smūgiams atsparus, ir ne taip lengva nutraukti.Nėra jokių aštrių kampų, kampai ir briaunos.Pastaba: Tai yra powered by Skirsnio 3 AA baterijos (neįtraukta).

5、Du Režimus: Du režimus, vienas delninis šviesą skleidžiantys režimas, ir kitas yra delninis šviesą skleidžiančių burbulų purškimo būdas, kuris labai tinka vaikų bendravimo ir pramogų vasarą. (dėl apsaugoti aplinką, mes negali būti įrengta vandens burbulas, prašome suprasti, jav)

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Elektros Burbulas Mašina

Pakavimo Būdas: spalvų dėžutė

Medžiaga: ABS plastikas

Svoris: apie 378g

Spalva Dėžutės Dydis: apie 28.2*23.9*8.5 cm/11.10*9.41*3.35

Gaminio Dydis: apie 25*14.5*7 cm/9.84*5.71*2.76 cm

Pagrindinės Funkcijos: elektros, muzikos, šviesos, burbulas

Reikia Baterijos: 3*AA baterijos (neįtraukta)

Pakavimo Sąrašas:

1*Elektros Burbulas Mašina

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai