Mini Gyvūnų Gelsvai Modelis Dervos Figūrėlės Animacinių Filmų Elnias Žaislas Kawaii Vestuvių Dekoratyviniai Aksesuarai Šalies Darbalaukio Namų Apdaila

Mini Gyvūnų Gelsvai Modelis Dervos Figūrėlės Animacinių Filmų Elnias Žaislas Kawaii Vestuvių Dekoratyviniai Aksesuarai Šalies Darbalaukio Namų Apdaila

p1777

Nauja

Yra sandėlyje

€4.16 €1.67
Vnt.

Žymos: elnių patelė, elnias akis, kawaii, levandų kambarį dekoro, elnių galvos sienos, krūtinė gyvūnų daugiakampiai, krūtinė gyvūnų apdaila, gyvūnų spausdinti boutiqu, sienos kambarį dekoro, elnias lėlės.

Mini Sika DeerFigurines Dervos Amatų Miniatiūros Pasakų Sodo Dekoro Bonsai Terariumai Figūrėlės Tortas Topper Puošimas Ornamentais

Kulka Taškų:

1、Patikima Kokybė: Šį cute gyvūnų figūrėlės yra pagaminti iš kokybės derva, kuri yra patvari ir tvirta, nereikia nerimauti dėl karščiausios, pilingas, blukimo; Jis nebus lengva pakeisti savo spalvą, išvaizdą, ir išvaizda, ir ji atrodys pat už metus į priekį.

2、Patrauklus Dizainas: Šį cute gyvūnų būklė yra ideali vejos ir sodo apdailai, medis, vejos, arba patalpų stalo, ji taip pat gali būti taikomas kaip gyva dekoracija Kalėdų, Velykų, savaitgaliais ir daugiau.

3、Elegantiškas ir Įdomus: Naudoti šią gyvūnų statulėlės paminklą papuošti jūsų atgal veranda, gėlių lovos, šalia medžio, arba šalia kiemo, jis gali pritraukti dėmesį jūsų svečius ir parodyti savo skonį.

4、puiki Dovana: Šis prabangus, gražus, įdomus gyvūnų figūrėlės yra ideali miegamieji, gyvenamieji kambariai, biurams, lauko ir yra graži dovana savo vaikams, draugams ir artimiesiems.Tai gyvūnų figūrėlės yra taip pat tinkama tiems, kas turi savo sodą ir tie, kurie mėgsta rinkti figūrėlės.

Dydis:(Kaip parodyta žemiau)

1 colis = 2,54 cm, 1 cm = 0.39 cm

pastabos:

1:Dėl vadovo matavimo, prašome leisti šiek tiek klaidų.Prašome leisti skirtumas 0,5-1 cm.

2:Dėl skirtingų monitorių ir apšvietimo įranga, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalvos produktas.Dėkojame už jūsų supratimą.

Produktų ekranas 100%

Susisiekite Su Mumis

1. Jei turite kokių nors klausimų ar reikia padėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

2. Mes stengiamės atsakyti kaip įmanoma greičiau.bet prašome leisti atidėti atsako ne verslo laikas.Mums bus malonu atsakyti į bet kokį klausimą.Turite kokių nors klausimų, nedvejodami susisiekite su manimi.

3.jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, mes vertiname jį (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždučių).

4. Jei produktai gavote buvo sugadinta ar negerai stilių, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirma, maloniai prašome susisiekti su mumis,mes susidoroti su juo ir išsiaiškinti geriausius sprendimus, Jūsų satisfication yra mūsų pasiūlymas būtų padaryti geriau.

Atsiliepimai

1. Jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbus mums.Prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, ačiū!

2. Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums.

Apie Prekybos

1. Mes turime mostpopular kūrinius ir labiausiai konkurencinga kaina,mūsų klientams visame theworld.Sveiki didmeninė,kreipkitės, mes jums gerų produktų andprice.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai