1PC Nerūdijančio Plieno Tešlos Grandiklis Metalo tešlą Pjovimo Duonos ir Picos Tešlą Mentele Grandiklis, Virtuvė Kepimo Įrankiai Pyragai

1PC Nerūdijančio Plieno Tešlos Grandiklis Metalo tešlą Pjovimo Duonos ir Picos Tešlą Mentele Grandiklis, Virtuvė Kepimo Įrankiai Pyragai

p186082

Nauja

Yra sandėlyje

€6.05 €3.69
Vnt.

Žymos: duonos tešla grandiklis, tešla grandiklis, stendo grandiklis, mentelė, nerūdijančio, pyragas grandiklis, cutter tešlos, tešlą mentele, torto mentele, dažų grandiklis, žuvų mentele.

Nerūdijančio Plieno Metalo Keptuvėje Grandiklis Chopper Didelis, kaip Tešla Cutter Duonos ir Picos Tešlą Mentele Grandiklis, Virtuvė Kepimo Įrankiai Pyragai

STENDO GRANDIKLIS: yra geras pjovimo slapukas tešla ir tešla tešla sectioning pyragas šašai, kapojimo salotos ir daržovės, taip pat keptuvėje grotelės aksesuarų jūsų namams virtuvės ir kieme, grilis .

2.PAGAMINTI IŠ TVIRTO NERŪDIJANČIO PLIENO: nereaguojančios, higieniška ir patvari.Heavy duty, grandiklis, metalo storis 0,8 mm.

3.ĮMONĖ RANKENA: ergonomiška ir patogi neslidus medinė rankena.Puikus grandymo iki maisto ingredientų lengvai perkelti į maišymo dubenį ar valyti savo darbo paviršiaus.

4.PRIEMONĖ VADOVAS IR COLIŲ-ŽYMĖJIMO SKALĖ: tiksliai matuoti, o verdant ar kepant.

5.KEPTUVĖJE GRANDIKLIS STENDO GRANDIKLIS: taip pat puikiai tinka bbq ir grilis, taip pat iš ketaus keptuvėje arba flat top virimo, grill keptuvėje aksesuarų jūsų namams virtuvės ir kieme, grilis.

6.Paprastas ir gražus, masto dizainas yra paprastas ir praktiškas, rankenos yra neslidžios dizainas, ir rankena yra patogi.

Medžiaga:Nerūdijantis plienas + medienos

Spalva: KAIP rodyti

Dydis:stačiakampis:15.4*11.6*1.7 cm/6.06*4.56*0.66 colių

Pusapvalės:16.1*11.5*1.6 cm/6.33*4.52*0.62 colių

Paketas apima

1*Kepimo Grandiklis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai