10 Vnt. Tvirtinimo Diržai su Plieno Sagtimi Storio Nailono Greitai Atleiskite Tvirtinimo Dirželiai Krovinių pensinis Automobilio Stogo Bagažinė Bagažo Baidarių

10 Vnt. Tvirtinimo Diržai su Plieno Sagtimi Storio Nailono Greitai Atleiskite Tvirtinimo Dirželiai Krovinių pensinis Automobilio Stogo Bagažinė Bagažo Baidarių

p25356

Nauja

Yra sandėlyje

€22.62 €11.31
Vnt.

Žymos: pagrindiniai land rover, pritvirtinkite krovinį žiedas, diržas vyrams, asmeninį bagažo diržas dirželis, nailono tvirtinimo dirželiai, baidarių stovo, reketas, dirželis, elektrostatinių dirželis, tūtų sausainių, reketas, dirželis pensinis.

Aprašymas

Ilgą pensinis visada yra patogus dalykas išlaikyti aplink.Jis gali apsaugoti savo įkelti savo transporto priemonę saugiai ir lengvai.Tai galima laikyti lengvai į savo kamieno, arba pagal jūsų automobilio sėdynės.Jis buvo sukurtas funkcionalumas, naudojimo paprastumas ir dėl savo itin sunkius krovinius.

Savybės

- Spalva: Juoda.

Medžiagos: cinko lydinys, nailonas.

- Dydis: Apie 250x 2.5x0.1cm/98.43x0.98x0.04 colių.

- Aplinkos neteršiančiais aplinkos tvirtinimo diržo galėtų suteikti sunkiųjų darbo apkrova.

- dulkių metalų lydinio, cam sagtis, mažai dantų cambuckle galėtų patraukti virvutę labai tankiai, kaip ilgai, kaip jūs įverkite virvutę į teisingą kelią.

- Stogo bagažinės pensinis dirželiai išlaikyti savo proto ramiai keliaudami ir užkirsti kelią savo krovinių, bagažo, irklas lentos, valčių, baidarių, burlenčių, baidarių nebūtų sugadintas!

- Greito atleidimo ir stacionarių tvirtai įkandimo, dantų sagties dalis.

- Pakankamai ilgai, kad dažniausiai cargon paketą.

10 x wrap dirželis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai