Lenkijos keraminių stalo namų kūrybos patiekalas nustatyti aukštus, su kuriomis susiduria ryžių dubenėlį sriuba, makaronai dukart undulata dubuo didelis, net raudona plokštė

Lenkijos keraminių stalo namų kūrybos patiekalas nustatyti aukštus, su kuriomis susiduria ryžių dubenėlį sriuba, makaronai dukart undulata dubuo didelis, net raudona plokštė

p186230

Nauja

Yra sandėlyje

€11.76
Vnt.

Žymos: vyrai makaronai, plokštės rinkinys, indų rinkinys, abėcėlė "keychain", sriuba dubenys, japonų patiekalas, cute plate, dubuo kokoso, restoranas ryžių dubenėlį, lankas audinys.

produkto aprašymas

Abu produktai yra atleistas, naudojant aukštos temperatūros glazūros technologija.Spalvos modelis yra rafinuotas ir subtilus, modelis yra kompaktiškas ir tekstūros yra labai geras (jūs galite tiesiogiai susisiekti su maistu, džiaugtis visų rūšių skanus maistas, ramybė, ir jūs galite valgyti su savimi).Įvairių junginių gali pagerinti atmosferą stalo ir prasminga ceremonija.Praturtinti savo dvasinį gyvenimą.

pastabos:

1. Kadangi produktas yra keramikos gaminių, tai yra neišvengiama, kad ten bus defektai (maži juodi taškeliai/mazgelių, ir tt.), prašome suprasti (tai nėra kokybės problema).

2. Dėl skirtumo tarp šviesos šaltinio ir ekranas, spalva produktas yra taip pat skirtingas (prašome suprasti).

3. Šį produktą galima saugiai naudoti mikrobangų/orkaitė/indaplovė/dezinfekavimo kabinetas (jis gali būti naudojamas staiga aušinimo ir šildymo, tai yra puikus produktas, skirtas mikrobangų krosnelė, indai).

4. Kadangi produktas yra išmatuotas rankiniu būdu, gali būti klaida 1-2 cm (prašome suprasti).

5. Produktas yra keraminiai atleistas iš aukštos temperatūros, spalva yra įmonė, ir ji negali nukristi.

6. Negalima naudoti atviros liepsnos! ! !

7. Dėl senaties amatų, produktas negali būti visiškai apvalus, ir apvalumas kiekvieno dubenėlį, turi tam tikrų nukrypimų (prašome suprasti).

8. Apačioje dubenėlį nėra glazūruoti (non-slip gydymas)

9. 6 colių dubuo talpa 670ml ir 8 colių dubuo talpa 1700ml

10. Prekių kiekį: vieną dubenėlį + viena pakuotė dėžutė

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai