2021 A6S TWS "Bluetooth" Ausinės Belaidžio ryšio Ausinių Stereo laisvų Rankų įranga Sporto Ausinių Mikrofonas Su Baterija Langelį Išmanųjį telefoną

2021 A6S TWS "Bluetooth" Ausinės Belaidžio ryšio Ausinių Stereo laisvų Rankų įranga Sporto Ausinių Mikrofonas Su Baterija Langelį Išmanųjį telefoną

p19323

Nauja

Yra sandėlyje

€14.10 €7.33
Vnt.

Žymos: bem "bluetooth" ausinių, mac mini mount, aiyima "bluetooth", bambuko "bluetooth", earphon, f9 belaidė laisvų rankų įranga, headphon, a6 "bluetooth" laisvų rankų įranga, mėlyna "bluetooth" ausines, ar "bluetooth" laisvų rankų įranga.

Techniniai duomenys:

1."Bluetooth" Versija: V5.0

2.Bluetooth Atstumas: 10m

3.Įkrovimo Laikas: apie 1-2 val.

4.Budėjimo Laikas: apie 80 val.

5.Muzikos Laikas: apie 3 val.

6.Kalbėjimo Laikas: apie 4 val.

7.Ausinės Baterija: Polimerinė Ličio Baterija 45mAh

8.Baterijos Dėžutė Baterija: Polimerinė Ličio Baterija 280mAh

9.Garso perdavimo formatas: HFP/A2DP/HSP/AVRCP

Pakuotė:

1 x Mini A6S TWS "Bluetooth" Ausinės (kairės ir dešinės ausis)

1 x 280mAh Įkrovimo Dėžutę

1 x USB Įkrovimo Kabelis

1 x Vartotojo Vadovas

4 x Ausies dangteliu

Ausinių Porą metodas

1. Apsidrausti nuo krovimo bin arba paspauskite ir holid kairę ir rightcarphones multi-function " mygtuką 3 sekundes, kad įjungtumėte iki raudonos ir mėlynos lemputės mirksi pakaitomis, įveskite ausies paieškos porą narė.

anter ausies pora automatinė paieška, ir atitiktų pagrindinius ausies(teisė sar), raudonos ir mėlynos šviesos yra pakaitomis mirksi, vidurinėje ausyje isfiashing lėtai, ir suporuotų ausies yra sėkmingai atkurti.

2. Įjungti "Bluetooth" funkciją, kad mobiliųjų telefonų ar kitų prietaisų.

Ifit-tai "Android" mobilųjį telefoną arba prietaisą, prašome spauskite "Ieškoti" Bluetooth "prietaiso"variantas.Jei tai yra " IOS "sistema, mobiliojo telefono ar įrenginį, jis automatiškai ieško prietaiso, kai ieško modelio, "Bluetooth" laisvų rankų įranga Po to spustelėkite įvesti porą; kai suporavus prietaisus, pagrindinių(dešinėje) ausinės bus greitai prijungti sėkmingai, ir kairės ir dešinės ausinės taps mėlyna ir kūnas lėtai, ir įveskite ryšio laukimo būseną.

Po suporavus prietaisus, pagrindinių ausų yra tinkamas kanalas.Vidurinėje ausyje yra kairysis kanalas.

3. Du sarphones taip pat gali būti suporuotas su mobiliųjų telefonų atskirai Tns oparaliorn mglhod gali būti valdomas atsižvelgiant į pirmiau žingsnis 2 veikimo būdas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai