200 mm Metalo Lankstus Pratęsimo Gręžimo Veleno 1/4 Colių Hex Atsuktuvas Bit Turėtojas

200 mm Metalo Lankstus Pratęsimo Gręžimo Veleno 1/4 Colių Hex Atsuktuvas Bit Turėtojas

p194053

Nauja

Yra sandėlyje

€11.68
Vnt.

Žymos: krepšinio marškinėlius, kamuolys wrap, gręžimo belaidžio, gręžimo ratai, gręžimo briaunos, joust max, krepšinio čempionatas žiedas, tiek gręžimo, gręžimo mini, grąžto metalo lakštai.

Specifikacija: Medžiaga: 45# Plieno Ilgis: apie 200 mm Veleno Dydis: 6.35 mm (1/4") Spalva: 3 spalvų (Raudona/Mėlyna/Geltona, prašome pasirinkti vieną, jums reikia) Kiekis: 1pc

Festures: Patvarus,Ilgalaikis ir lengva naudoti Atsuktuvą geras asistentas, auto remonto būtinų Profesinių susidoroti su eiliniais atsuktuvas negali pasiekti kampų ir stenozė Lengvai išspręsti remontas automobilių variklių striktūros pašalinti varžtas Gali būti prijungtas prie elektros audra, įkraunamas elektrinis grąžtas arba rankinis išnirimas,striktūros, pasiekia, kad jų negali atvykti į nusukti varžtą, veržlę Pasiimti rankena tinka visiems elektros, gręžimo ir raktu, funkcinės galvos yra užrakinama ir magnetinis prietaisas.Užtikrinti, rankovės ne nukris.Pakuotė: 1pc x Atsuktuvas Bit Laikiklis Pastaba: 1. Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimas.prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą. 2. Spalva gali būti kitokia, kaip skirtumas ekranas, pls suprasti.Daugiau Informacijos:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai