Epilātori Nuolatinis Plaukų Šalinimo Namų Depiliacijos Lazeriu Kūno, Veido Bikini Depiliacija Neskausmingas Lazerinis Epiliatorius Moterims

Epilātori Nuolatinis Plaukų Šalinimo Namų Depiliacijos Lazeriu Kūno, Veido Bikini Depiliacija Neskausmingas Lazerinis Epiliatorius Moterims

p22362

Nauja

Yra sandėlyje

€35.66 €17.83
Vnt.

Žymos: removal laser hair removal, plaukų pašalintas prietaisas, ipl, po depilator, vyrų depiliacija, dw660, lytinių organų plaukų šalinimo lazeriu, heysilkyskin plaukų šalinimo lazeriu ragelis, laser a, epil lazeriu.

Produkto Informacija:

Epilātori Nuolatinis Plaukų Šalinimo Namų Depiliacijos Lazeriu Kūno, Veido Bikini Depiliacija Neskausmingas Lazerinis Epiliatorius Moterims

Produkto Pavadinimas: Lazerinis Epiliatorius

Plaukų Epiliatorius Technologija: Intensyvios Impulsinės Šviesos(IPL)

Epilātori Medžiaga: ABS

Epiliatorius Spalva: Balta Epiliatorius

Šviesos Intensyvumo Lygiai: 5 Lygiai

Energijos Dažnis: 1.5-3.9 J/cm2

Dėmesio Dydis: 4.2cm2

Lazerinis Epiliatorius Pulsas: 999,999 Vnt

Lazerinis Epiliatorius Bangos Ilgis: 570nm~1100nm

Adapteris: AC 100V-240V @12V DC, 3A

Elektros energijos Tiekimo Būdas: JAV Plug/EU Plug(Pasirinktinai)

Lazerinis Epiliatorius Dydis: 17*7.5*4 cm

Funkcija 1:Plaukų Removel

Funkcija 2:, Odos Atjauninimas /Sumažinti Spuogų

Funkcija 3:Saugus, Neskausmingas Plaukų Šalinimas

Funkcija 4:Vidutinio Slopina Plaukų Regeneracijos

Paslaugos:

1. Jei apsaugos laikas yra apie praeiti, prašome pranešti mums išplėsti apsaugos laikas jums.

2.Jei radote produktą, trūksta arba sugadintas, prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų komentarą.Mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą.Ačiū!

3. Jei nėra sekimo informacijos, prašome susisiekti su mumis ir patikrinti šią informaciją.

4. Jei yra kokių nors problemų, apie mūsų produktą ir logistika ir kt.Prašome pranešti mums.Mes siūlome geriausią aptarnavimą už jus.

5·Galime pasiūlyti didmenines paslaugas.Sveiki atvykę į urmu.Tapti ventiliatorius parduotuvės, jūs galite mėgautis daugiau nuolaidų, aš vertiname jūsų gerų atsiliepimų,Ačiū!

Epiliatorius priimti IPL (Intensyvios Impulso Šviesos) technologiją veiksmingą ir greitą plaukų šalinimas, švelniai pakankamai vengti alergijos ar skausmas ant jūsų odos, galingas ir ilgalaikis, bus uždėtinį iki 999,999 kartus.

Lazerinis epiliatorius prietaisas su 5 reguliuojamas šviesos intensyvumo lygius gali plačiai tinka įvairių tipų odai, gali būti naudojamas norint pašalinti plaukelius nuo kojų, rankų, pažastų, bikini zonos, krūtinės, nugaros, smakro ir t.t.

Epiliatorius aišku, LED ekranas, galima apgalvotai pateikti realiuoju laiku stebėti ir tiesiogiai nurodoma, likę flash kartus, intensyvumas įrankių ir baterija.

Aukštos kokybės ABS kūną ir vientisą šviesos galvos, pagaminti iš subtilus kūrinys, be jokios šviesos pralaidumo, patikimi sustiprintą programą saugos.

Kaip Naudoti:

Paketas Apima:

1* Plaukų Šalinimo Prietaisas

1* Maitinimo Adapteris

1* Naudotojo Vadovas

Pirkėjų Rodyti:

DUK:

Q: Kaip dažnai turėčiau naudoti lazerinis epiliatorius ?

A: 1.Naudojant du kartus per savaitę pradžioje,Kai plaukai nustoja auga, ar tik kai bauda plaukai auga, naudokite bent 1 kartą per mėnesį išlaikyti

2.Naudojimo dažnumas gali skirtis pagal skirtingas situacijos,Pokyčių darbo laiko, atsižvelgiant į faktinę plaukų tankumas.Veikimo intervalas priklauso skirtingas siutation.

Q: Yra epiliatorius, tinka naudoti ant veido?

A: TAIP,Tinka kūno pažastų, bikinio, veido barzda rankos kojos privačių dalys.

Q: Kas intensyvumo lygį turėčiau naudoti pirmą kartą?

A: Jūs turėtumėte pradėti su žemiausio lygio ir tada palaipsniui didinti jėgą.Pasirinkus aukštesnį lygį, savo pirmąjį gydymo gali sukelti diskomfortą.

Q: Yra Epilātori jums tinka?

A: IPL Plaukų Šalinimo Prietaisas tinka odai ir plaukams nuo Tamsiai Juodos iki Geltonos spalvos (kaip Juoda,Ruda,šviesiai Ruda,Geltona).

Q: Kaip aš galiu naudoti produkto, teisingai?

A: plaukų šalinimo prietaisas veiks tik tuo atveju, flash, kai tai daro 90°, vertikaliai kontakto su oda.Nėra paspauskite mygtuką, jei prietaisas nėra liečia jūsų odą.

Mokėjimo Būdai

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti Paskolai.lt, tokių kaip Alipay, kredito korteles visa,Master,QIWI,PayPal,realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus,mokėjimas bus laikinai laikomų Alibaba, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

Prekių Pristatymas Ir Įteikimas

Prekės bus išsiųstos per 2~5business dienų po visiško apmokėjimo gavimo.

Mes turime kelis pristatymo būdus, tokius kaip Paskolai.lt Standartinis Pristatymas, UBI, YTU ir kt.Paprastai shippment, kad visame pasaulyje naudojama imtis 7 iki 15 darbo dienų, išskirti, Šeštadienis & Saulės. (priklausomai nuo muitų ir laiką, pvz., Kalėdinis paštas, vėlavimai ir pan.)

Mes įsitikinkite, kad produktai yra visiškai apsaugoti, pristatymo, kai pakuotės,ir mes padarysime viską, kad išvengti žalos transporto.

Mes teikti "Nemokamai Grąžinti" paslauga, ir grąžinti prekes per 15 dienų dėl bet kokios priežasties

Kokybės Įsipareigojimas

Atsižvelgiant į su jūsų sveikata ir sauga, mes tikriname, kas namų apyvokos prietaisus per sudėtingas procesas, Siekiant užtikrinti, kad visi produktai mūsų parduotuvėje yra saugūs ir veiksmingi.

Kontaktinė Informacija:

Prašome susisiekti su mumis TradeManager

Q: Tai kokybiškas prekes ir nauja?

A: TAIP, jūs mokate GAMYKLOS KAINĄ!Mūsų produktai yra 100% Realių Nuotraukų.

Visi namų apyvokos prietaisai gaminami mūsų gamykloje, kurioje bus maksimaliai padidinti klientų naudą, ir siūlo jums piniginė draugiškas produktas.Štai kodėl mūsų kainos yra labai konkurencingos.

Siekiant išlaikyti kokybės kontrolės mes asmeniškai tikrinti kiekvieno elemento, iki išsiuntimo.Visos prekės yra 100% nauji ir patikrinti.Mes garantuojame, kad mūsų produktai yra visiškai naujas, oficialus ir pirmos klasės kokybės.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai