DUKA vyriški Laikrodžiai Automatinis laikrodis Vyrams, Mechaninė Laikrodžius Top Brand Prabangus Nerūdijančio Plieno NH35 Vandeniui Reloj Hombre

DUKA vyriški Laikrodžiai Automatinis laikrodis Vyrams, Mechaninė Laikrodžius Top Brand Prabangus Nerūdijančio Plieno NH35 Vandeniui Reloj Hombre

p22378

Nauja

Yra sandėlyje

€504.56 €100.91
Vnt.

Žymos: žiūrėti nh35 judėjimas, vyrai wath automatinė, ary laikrodžiai, sugess žiūrėti, benyar vyras žiūrėti, vyrai žiūrėti, atveju nh35, surinkite nh35, modern vintage watch men, mechanizmas mechaninis laikrodis.

DUK

1. kaip daryti, jei ten yra vandens viduje žiūrėti?

Jei yra tik nedidelis kiekis vandens garų viduje žiūrėti, vandens garai bus automatiškai išnyksta per tam tikrą laiką, arba jei nešiojate laikrodį ant riešo aukštyn kojom, dviem valandomis vėliau, vandens garai bus automatiškai išnyksta.Jei yra keli lašai viduje žiūrėti, jums reikėtų remonto žiūrėti kaip įmanoma greičiau.

2. speciali pastaba:

Visiškai automatinis mechaninis laikrodis, remdamasi judėjimo rankos ir automatinė likvidavimo, taigi jums turėtų naudoti daugiau nei 8 valandas per dieną, siekiant užtikrinti laiku ir tiksliai.Dalis automatinis mechaninis laikrodis ant grandinės taip pat galite rankiniu būdu ant grandinės papildyti energijos, metodas yra sąlygomis mygtukai ne ištraukti, 15 ratu pagal laikrodžio rodyklę.Tai ne automatinis srovės rankinis ir automatinis mechaninis laikrodis, jis negali kompensuoti vadovą, dabartinį energijos.

3. skelbimas:

Laikrodis vertus, už 8 val iki 4 ryto kitą dieną, visą laiką, prašome koreguoti nereikia kalendorius, savaitė greito rinkimo mygtukais ir paspauskite mėnesius.Priešingu atveju, jis bus rodomas kalibravimo reiškinys yra neveiksminga, ir gali padaryti infarktas žalą, greito rinkimo mygtukai, kuriuos reikia spausti dar kartą, judėjimas bus sugadintas.Mechaniniai laikrodžiai turėtų pasitraukti iš televizijos, kompiuterių ir kitų dalykų, su magnetinius laukus, taip, kad nedarytų įtakos darbo žiūrėti.

Ekspedicija:

1. Drop Laivyba

Mes priimame tiesioginius pristatymas, galime siųsti savo, kad jūsų klientas, palikti savo kliento adresą, kai užsakymo pateikimo.

2. Pristatymo laikas

Dhl / ups / ems: 4-15 dienų

Paskolai.lt premium pristatymas: 15-20 dienų

Paskolai.lt standartinis pristatymas: 24-44 dienų

Kinijos oro paštas: 15-60 dienų

Maloniai pranešimas: dėl muitinės ir oro ar jūrų radijo stotys, pavyzdžiui, kalėdų pristatymo laikas už jus.Būkite kantrūs, palaukti šiek tiek ilgiau.

3. muito ar importo mokestis

Ankščiau pateiktas sąrašas kaina nėra jokių mokesčių, pirkėjai yra atsakingas už muitus ir importo mokesčių savo šalyje.

Grąžinimo politika

Mes suteiksime visa grąžinamoji išmoka, jei elementas, kurį gavo skiriasi nuo aprašymas.

Grąžinamoji išmoka bus suteikta po to, kai mes gauti prekes atgal ir bauda kokybės.Prašome susisiekti su mumis prieš siųsdami bet kokį elementą atgal.

Laivybos išlaidos siuntėjo yra negrąžinami ir laivybos kaina atlošas turi būti sumokėtas ne jūsų pusėje.

Ačiū už jūsų dėmesį.

Garantija ir Garantijos

1.12 mėnesių garantija, pirkti su pasitikėjimu

2. Visos prekės yra naujos ir praėjo griežtus kokybės patikrinimas

3. Jei nesate patenkintas, kai jūs jį gavo, ir norite ją grąžinti, prašome grąžinti ją per 3 dienas pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.

Svarbu

Rusijos klientų prašome nurodyti vardą, pavardę ir adresą, rusijos Federacija, importo politika reikalauja, kad ši.

Mes teikiame oem & odm paslaugų ir mažas pak kad taip pat, Jei jūs patenkinti mūsų paslaugomis, jūs galite mums penkių žvaigždučių atsiliepimų.Kviečiame susisiekti su mumis bet, kurio metu.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<