Mechaninis laikrodis Vyrams, Prabangus Laisvalaikio Chronograph Pilotas Žiūrėti Žuvėdra 1963 ST1901 Judėjimo 38mm Black Dial Sapphire atsparus Vandeniui

Mechaninis laikrodis Vyrams, Prabangus Laisvalaikio Chronograph Pilotas Žiūrėti Žuvėdra 1963 ST1901 Judėjimo 38mm Black Dial Sapphire atsparus Vandeniui

p23106

Nauja

Yra sandėlyje

€278.58 €139.29
Vnt.

Žymos: chronografas vyrai žiūrėti, automatinis jūros kiras žiūrėti, casio vyrai žiūrėti, panerai žiūrėti, vyras žiūrėti, ary laikrodžiai, aliang mens watch, vyrai žiūrėti, vyrai, parnis, surinkite nh35.

Nemokamai Grįžta Paslaugos :

Mielas drauge, mes esame TOP50 core merchant į Paskolai.lt laikrodžių pramonės , mes jau dalyvavo nemokami vietiniai grįžti paslaugų planą, kurį parengė Paskolai.lt .Pirkėjas from16 šalių(Jungtinės amerikos valstijos , Canda , Australija , didžioji Britanija, Prancūzija , Ispanija, Vokietija , Rusija , Brazilija,Izraelis ,Pietų Korėja ir Saudo Arabija, jungtiniai arabų emyratai,Lenkija, Nyderlandai ir Italija) , canenjoy nemokamai grąžinimo paslaugą be reasonwithin 15 dienų nuo informacijos gavimo .Galite grąžinti prekes į sandėlį, įsteigtas Paskolai.lt savo šalyje, jei jums tai nepatinka, jei pasirinksite "Lengva vietos grįžta" ,galite mėgautis nemokamas pristatymas paslaugų , jums nereikia išleisti pinigus , prašome būti tikri, kad užsakymų !have a nice day!

Žuvėdra Judėjimo nustatyti

Šis produktas naudoja st1901 judėjimo žuvėdra judėjimo gamykloje.Žuvėdra judėjimo fabrikas yra vienas iš keturių garsiausių judėjimo gamyklų pasaulyje.Žuvėdra judėjimo pardavimo sąskaitos už vieną ketvirtąją pasaulio judėjimo pardavimo.St1901 judėjimas yra labai klasikinis chronograph judėjimas su tikslaus projektavimo ir stabilios kelionės metu.Jo prototipas yra Venera 175 judėjimo atstovas klasikinio judėjimas.Venera kompanija įkurta 1924 m., jos darbai turi gerą reputaciją 1920-1950 rinkoje.

-Produkto Aprašymas

-Gamintojas: Sugess

-Judėjimas: žuvėdra 1963 judėjimo ST1901

-Juostos ilgis: 22cm

Dažnių juostos plotis: 18mm

-Skersmuo: 38mm

-Storis: 12mm

-Dirželis: oda, nerūdijantis plienas

-Sagtis: Pin Sagtis

-Stiklas: Sappire kristalų

-Medžiaga: 316l nerūdijantis plienas

-Atsparus vandeniui: 30M (3atm)

-Funkcija: Limited Edition

-Savybės: šviesos rankas

-Funkcija: Chronometras

NEMOKAMAI DIRŽELIS

LIMITED EDITION KORTELĖS

PAKUOTĖ DĖŽUTĖ

Kaip išlaikyti žiūrėti

1. Chronograph judėjimas yra didelio tikslumo judėjimo, prašome dėvėti jį atidžiai, kad išvengti kritimo ir susidūrimo.Jei jūs atletikos sporto šakose ,pavyzdžiui, žaisti kamuolys, arba lauke .mes siūlome jums keisti į sportą žiūrėti ,nes Chronograph judėjimas yra žiūrėti amatų ,Judėjimo struktūra skiriasi normalus mechaninė judėjimas ,judėjimas turi daug dalių ir labai sudėtinga ,todėl prašome specialios apsaugoti jį 。

2. Venkite tiesioginio kontakto su tirpikliai, valymo priemonės, kvepalai, kosmetikos ir kt. , nes jie gali pažeisti apyrankę, atveju, arba tarpikliai.

3.Nereikia ištraukti karūną jėga .

4.Pagal laikrodžio RODYKLĘ.Pirmą kartą dėvėti, jums reikia baigti žiūrėti 50 ratų sukimas pagal laikrodžio rodyklę, siekiant užtikrinti normalų žiūrėti.

5. Nereikia atskleisti savo atsparus vandeniui žiūrėti, karšto vandens,garo, šampūnas ar muilas ir kt.nereikia naudoti drėgnų rankų nustatyti laiką ,nereikia naudoti po vandeniu .

6. Kai jį naudoti kaip chronometras, spauskite sustabdyti, kol tiesiogiai iš naujo žymiklį į starto vietą.

7.Norėdami išvengti judėjimo magnetinis , ne, tai vieta, šalia magnetinių prietaisų, tokių kaip garsiakalbiai, Televizorius ir mobiliuosius telefonus.

8.Valymo dirželis: metalo apyrankės ir visais atvejais, naudoti dantų šepetėlį su muiluotu vandeniu iš čiaupo ir minkštu skudurėliu džiovinimo.dėl odinis dirželis .Vengti kontakto su vandens ir drėgmės, siekiant užkirsti kelią spalvos ir deformacijos.Vengti ilgalaikio saulės spindulių poveikio, siekiant išvengti spalvą nuo išblukimo.Nepamirškite, kad oda yra pralaidi!Todėl venkite kontakto su neplauta medžiagų ir kosmetikos produktus.Nepatartina valyti savo dirželis su odos valikliai.

Laivybos Būdas

Mes rekomenduojame Paskolai.lt Standartinis Pristatymas , jis yra nemokamas.

Jūs taip pat galite pasirinkti, DHL, "FEDEX" ar kitų laivybos būdas, jei jums reikia. (Mes neturime imtis krovinių kitų laivybos būdais, paprastai DHL, "FEDEX", bus greičiau, nei Paskolai.lt Standartinis Pristatymas, jūs galite gauti savo žiūrėti greičiau).

Garantinis Aptarnavimas:

Kas žiūrėti buvo patikrinta ir supakuota su bubble filmas prieš išsiųsti .

PO GAUTI ŽIŪRĖTI

Per 15 dienų

Kai esate nepatenkinti žiūrėti , galite JOKIOS PRIEŽASTIES grįžti į jav PER 15 DIENŲ.Mes visiškai grąžinti pinigus jums.

16 šalių (Jungtinės amerikos valstijos , Kanada , Australija , didžioji Britanija, Prancūzija , Ispanija, Vokietija , Rusija , Brazilija, Izraelis , Pietų Korėja ir Saudo Arabija, jungtiniai arabų emyratai, Lenkija, Nyderlandai ir Italija) vietos sandėliai , klientai iš šių 16 šalių, galite nemokamai grąžinti žiūrėti į vietinį sandėlį, nereikia grįžti į Kiniją.

Po 15 dienų

mes turime nemokama išlaikyti, nes mes stengėmės, kad krovinių pristatymo jums, mes neturime imtis krovinių pristatymo atgal į Kiniją.

Nepamirškite patikrinti jūsų žiūrėti per 15 dienų po jį gauti.

NE GAUTI ŽIŪRĖTI

Jei logistikos informacija nėra atnaujinti po 15 dienų.Mes rekomenduojame jums atidaryti ginčų sprendimo ir paprašyti jūsų grąžinimo pirmas .

Paprastai , jei jūs neturite atidaryti ginčą, Paskolai.lt nutylėjimą, kad klientas yra pasiruošęs ir laukia, kol prekių, taigi, jei jūs praleisti galimybę atidaryti ginčų, galite pasirinkti tik laukti prekių.

Peržiūros

- Mes esame malonūs ir sąžiningas pardavėjas.Ir tikimės, kad jums patiks jūsų pirkinių mano Paskolai.lt parduotuvė.

- Jei jums patinka mūsų paslaugų ir produktų, 5 žvaigždučių reitingą teigiami, būtų dėkingi.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<