Dujotiekio Gilinimo Teptuku,Kriauklė Kanalizaciją Perpildymo Valymo Šepetys,Buitinės Kanalizacijos Plaukų Gaudytojas,Gyvatė Plaukų Nutekėjimo Užkimšti Valiklis Valymo

Dujotiekio Gilinimo Teptuku,Kriauklė Kanalizaciją Perpildymo Valymo Šepetys,Buitinės Kanalizacijos Plaukų Gaudytojas,Gyvatė Plaukų Nutekėjimo Užkimšti Valiklis Valymo

p23748

Nauja

Yra sandėlyje

€3.69 €2.58
Vnt.

Žymos: vonios kriaukle, tubshroom plaukų gaudyklė, sink washroom hair catcher, virtuvės kriauklė, oro alyvos nutekėjimo, dvigubai šokinėti žiedas, teptuku nutekėjimo, žarnos jungtis, drenažo kriaukle, espeeder alyvos nutekėjimo.

Aprašymas:

Ar turite kai kurių problemų, kai valymas kanalizacijos???

Daug plaukų ir sunku išvalyti!

Kanalizacijos yra užblokuotas, ir vanduo lėtai!

Nuomos kažkas ne didelę kainą, gilinant atsižvelgiant laiką ir pastangas!

Su mūsų Dujotiekio Gilinimo Teptuku, jūs caneasily tvarkyti užsikimšimo praustuvas, grindys, drenažo, vonia ir t. t.kasdieniniame gyvenime.

Ypatybė:

1. Spiralbrush dizainas, canmore lengvai pašalinti plaukų dirtaccumulated dujotiekio.Daug spiralės šeriai žūklės tiesiog apie viską, nustatyta, kad drenažo skylę.

2. Pagamintas iš aukštos kokybės metalo medžiagų, vidutinio kietumo,lengviau valyti giliai lenkti vamzdeliai,minkštas, neprarandant ištvermė.

3. 45 cm (17 colių) " super ilgas ir lankstus dizainas,tinka įvairių vandens vamzdis plyšiais,gali eiti giliai į dujotiekio, giliai išvalyti.

4. Pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, pagal ergonomiška,patogi rankena, lengva dragos.Yra ahanging skylę projekto viršuje,kuris gali būti pakabintas oras-sausa, kai jo nenaudojate.Ji doesnot užtrukti iki spaceandis patogus sandėliuoti.

5. Jis tinka valymo plaukų ir purvo vamzdžiai, tokių astoilets, washstands, kriauklės ir kt.,ir taip pat gali būti naudojamas laboratorijavalymo vamzdžiai ir plyšių, iš virdulys.Ji yra būtina turėti šeimos.

Specifikacija:

Medžiaga: Geležies Vielos ir Plastiko Šerių

Ilgis: Apie 45cm

Kostiumas : Kriauklė, Vandentiekis, Kanalizacija

Spalva: Balta

Pakuotė:

1 x Lankstus Kriaukle Valymo Šepetys

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.

2. Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai