Rabbit Vibratorius 3 Varikliai G-taško Stimuliatorius Sekso Žaislai Moterims, Dildo Klitorio Masturbacija Įkrovimo Magic Ranka Suaugusiųjų Sekso Žaislai

Rabbit Vibratorius 3 Varikliai G-taško Stimuliatorius Sekso Žaislai Moterims, Dildo Klitorio Masturbacija Įkrovimo Magic Ranka Suaugusiųjų Sekso Žaislai

p2553

Nauja

Yra sandėlyje

€42.04 €33.63
Vnt.

Žymos: nuotolinio valdymo vibratorius, tikroviška, rabbit žaislas, siaučiantis rabbit vibratorius, oro dildo, sukasi butt plug, bdsm žaislas, dildos dildo, vibrat, analinis kaištis, triušis vibrat.

Triušis Klitorio Vibratorius yra daugiau nei čiulpti žaislas!

Tai klitorio gyvis yra skirtos, pavyzdžiui, kiškis, kurie gali būti paimti iš bet kur arba naudojami kaip dekoracija ant stalo.Niekas pastebėsite, kad ji iš tiesų yra suaugusiųjų sekso žaislų!

Į viršų Priežastys Pasirinkti Rabbit Vibratorius

❤Mielas išvaizdą, todėl jį lengva nešiotis, galite patirti galutinis malonumą oralinio sekso, bet kuriuo metu. ❤7 stiprus čiulpimo dažniai, 10 sparta, ir besisukantis oro srautas generuoja vidaus vibracijos bus čiulpia ir erzinti klitoris, padėti jums pasiekti orgazmą per trumpą laiką.Tik su vienu paspaudimu, galite lengvai pakeisti įdomus per įvairių pramogų. ❤Saugus ir šilkiniai sklandžiai silikono sekso žaislai yra pagaminti iš sanitarinės ir bekvapis medicininės kokybės silikono.Ši švelni klitorio siurbtukas gali suteikti daugiau komforto jūsų privačias dalys. ❤Įmontuota baterija + USB įkrovimo-Tai stimuliuojantis klitorio vibratorius galima įkrauti bet kur, kur per įrengta USB įkroviklis bazė, leidžianti jums patinka oralinis seksas iki 2 valandų, kai visiškai įkrautas. ♥ Atsargūs, pakavimo ir patikimas aptarnavimas-mes garantuojame, kad išlaikyti klientų informacijos konfidencialumą ir kruopščiai supakuoti, siekiant užtikrinti privatumą.Mes taip pat teikti greitos reakcijos ir po-garantinis aptarnavimas.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Clit Sucker Čiulpti Makšties Vibratorius

Kad čiulpia Massager yra sukurtos siekiant imituoti tikroviškas oralinis malonumas, sucks ir suvibruos, klitorio arba spenelius su švelnus laukinių, tarkime, jūs turite naujų kulminacija patirtis.Pagal projektą žmogaus ranka bionic inžinerijos, trys vibracijos taškai yra stimuliuojami vienu metu.

Aukštos kokybės Silikono Medžiagos

Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės silikono medžiagos, kuri yra patikimiau ir saugiau, užtikrinant, kad jūsų kiekvienas orgazmas yra saugus.

Daug Spalvų Rinktis Iš

Keturių spalvų: žalia, mėlyna, rožinė ir violetinė galima pasirinkti, kad atitiktų jūsų įvairiapusės poreikius.

Stiprios Vibracijos, Variklis, Tylus ir Saugomos.

10 Greičiai, 7 rūšių dažnumas, 3 vibruojantys varikliai, jums tiesiog reikia ją paleisti.tai labai lengva valdyti.Ji yra labai ramioje ir gali būti naudojamas bet scena, siekiant užtikrinti jūsų privatumą.

USB Įkrovimas

Galia: Built-in Baterija, USB Įkraunama

Privatumo apsaugos

Jūsų privatumas yra labai svarbus mums.Mes atsiųsime jūsų produktų paslaptis būklės, pakuotės be jokių nuotraukų ir žodžių apie seksą.

Dydis, kaip Parodyta Paveikslėlyje

Paketų Sąrašo:

1 Vnt Box 1* Vibratorius 1* USB kabelis 1*Specifikacija 1 Nemokamą Dovaną Kaip Paveikslėlyje

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai