Paukščių Atbaidymo vėjo malūnas Paukščių Atgrasymo Vėjo Suktuko Atspindintis Spiralės Lazdele paukščiams Baidyti Prietaisas Namų Dekoravimo, Sodo Reikmenys

Paukščių Atbaidymo vėjo malūnas Paukščių Atgrasymo Vėjo Suktuko Atspindintis Spiralės Lazdele paukščiams Baidyti Prietaisas Namų Dekoravimo, Sodo Reikmenys

p27384

Nauja

Yra sandėlyje

€8.33 €6.66
Vnt.

Žymos: lempos uodų, paukščių chaser, žuvų lazdele, nešiojamų paukščių atbaidymo lazdele, žudikas uodų, paukščių repeller hawk aitvaras, aventik plaukioti lazdele, bird repel, paukščių atbaidymo lazdele, anti uodai lempos.

10vnt Sodo vėjo malūnas Lauko Paukštis-Korektūros Vėjo Suktuko Paukščių Atbaidymo Prietaisas Atspindintis Namų, Sodo Puošmena Priedai

Aprašymas:

10 Pak Atspindintis Pinwheels: Savo vaizdo atspindintis dekoratyvinių pinwheel naudoja vėjo judesio ir šviesos atspindžių išlaikyti paukščių toli atvykstantiems iš bet kurio kampo. 10 pak blizga atspindintis Mylar pinwheels gali suktis lengvai vėjas, apsaugoti savo sode, ūkyje, ir vejai, kuriant šviesią flash, kad atstumia paukščių.

Humanitarinės Sprendimus: sidabrinė Mylar pinwheel yra pagamintas iš saugaus, plastiko medžiagos, kad nebus padaryta žalos aplinkai ir gyvūnams.Vietoj to, bauginantis ir pakenkti paukščių, mūsų paukščių atbaidymo pinwheel prietaiso humaniškai gąsdina juos toli atspindi vaizdo šviesos.

Sodo Puošmena: Sodas suktuko pinwheel yra 18.5 cm aukščio, kad pakankamai pritraukti dėmesį paukščiai iš tolo.Jie yra labai gražus, kaip jos nugara į vėją, ir atspindi saulės šviesą.Šie suktukai darbas kaip ir bet kuris kitas holografinis panika juosta ar panika juostos, bet jie taip pat yra elegantiškas, be savo sodo.

Lengva Įdiegti: detali instrukcija yra pakuotėje.Lengvai pritvirtinkite šių paukščių blinder atstumiantis pin ratų apie savo rajoną su tiesioginių saulės spindulių ir vėjas veiksmingai naudoti.Kiekvienas iš jų ateina su patvarus stick lazdele kurios gali atsispirti stiprūs vėjai.

Plačiai Naudoti: paukštis-atspindi pinwheel yra ir praktiška, ir dekoratyvūs.Jis gali būti naudojamas žemės ūkio naudmenų apsaugoti ryžių ir daržovių, arba pakabinti ant medžių vaisių, arba vynuogių, plačiai naudoti daržai, sodai, klėtis, medžiai.Neleiskite, kad jūsų sodai, langai, sodas, klėtis, augalai, laivų ar automobilių nuo paukščių, kad jūsų namas, kiemas, veja, tvenkinys ar dar gražesnė.Į pinwheels taip pat gali būti naudojamas kaip juokinga žaislai vaikams.

įtraukta:

10xfan blwer

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai