Kalėdų Modelio "PASIDARYK pats" Siuvinėjimo Starter Kit su Siuvinėjimo Lankelis Medvilnės, Lino Audiniu, Siūlais Rankdarbiams Meno Siuvimo Amato

Kalėdų Modelio "PASIDARYK pats" Siuvinėjimo Starter Kit su Siuvinėjimo Lankelis Medvilnės, Lino Audiniu, Siūlais Rankdarbiams Meno Siuvimo Amato

p47109

Nauja

Yra sandėlyje

€4.83 €3.24
Vnt.

Žymos: elektronų rinkinys, kryželiu sriegis, cuellos bordados, linijos turner, adata amatų rinkiniai, klijų pistoletas stendas, amatų rinkinys, charakterį siuvinėjimo rinkinys, Siuvinėjimo medžiaga, embroideri.

Savybės:

1. Pilnas komplektas siuvinėjimo starter kit, įskaitant visus įrankius, jums reikia siuvinėti; naudojant šį parametrą, jūs galite užpildyti gražus siuvinėjimas ir atsipalaiduoti.

2. Siuvinėjimo rėmeliai yra įrengta su užsukamu koreguoti sandarumą drobės.Jei reikia, kad varžtas būtų galima prisukti, kad audinys stora kaip būgnas.

3. Gera dovana šeimai ir draugams; arba užbaigti rankų "PASIDARYK pats" siuvinėjimas su vaikais, taip pat yra prasmingas dalykas, padidinti jausmus.

4. Siuvinėjimas-viena iš senovės Kinijos amatų.Ji jau seniai yra daugiau nei 2000 metų ir yra giliau Kinų kultūrą.

5. Liaudies siuvinėjimo infiltruoti išminties ir gerų norų daugybė moterų, ir pirštai pilni gyvybingumo ir gražių emocijų.

Produkto Aprašymas:

Pavadinimas: Rankų darbo "PASIDARYK pats" siuvinėjimas

Tipas: Siuvinėjimas

Medžiaga: medvilnės ir lino

Stilius: Pastoracinės

Raštas: gėlių/raidžių/lapų

Stilius: kaip parodyta paveikslėlyje

Medvilnės Skalbiniai dydis: 30*30 cm/11.81*11.81

Siuvinėjimo lankelis dydis: 20cm/7.87

Savybės: Gali būti įrėminti ir pakabinti, studijų, miegamojo, valgomojo kambario, svetainės, vaikų kambario, prekybos vieta, balkono ir kt.

Paketas Apima:

1set(Ne galutinio produkto)

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-3 cm skirtumas dėl vadovo matavimo ir 3-5 g skirtumo tarp įvairių spalvų.

2. Dėl ekrano skirtumas, spalva gal šiek tiek skiriasi nuo to, ką jūs tikitės, prašome leisti.

3. 1.00 cm=0.39 cm

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai