48cm Reborn Baby Lėlės Mielas Minkštas Rankų darbo Realus Naujagimių Silikono Vinilo Kūdikių Lėlės, Žaislai Mergaitė Berniukų Vaikams, Gimtadienio, Kalėdų Dovana

48cm Reborn Baby Lėlės Mielas Minkštas Rankų darbo Realus Naujagimių Silikono Vinilo Kūdikių Lėlės, Žaislai Mergaitė Berniukų Vaikams, Gimtadienio, Kalėdų Dovana

p5836

Nauja

Yra sandėlyje

€27.58 €20.13
Vnt.

Žymos: afrikos amerikiečių lėlės, amerikos indėnų mergaitė lėlė, bebe reborn baby rinkinio, 50 lėlės, foto vaiko kambarys, seksualus galva lėlės, atgimti, sumaišykite atgimsta kūdikiams silikono, bebe atgimsta, j. lėlės.

Savybės:

1. Išvaizda dizainas: produktas yra skirtas modeliavimo lėlės formos, su pilna drabužiai, ilgi plaukai, tikroviškos formos, mažos ir išskirtinį, tinka vaikams žaisti.

2. Maža ir išskirtinį: produkto dizainas yra puikūs, ir realus.Lėlė gali judinti galūnes, sėdėti ar atsigulti, ir gali būti naudojamas kaip kompanionas žaislas vaikams, gražus ir praktiškas.

3. Patvari medžiaga-produktas yra pagamintas iš saugios ir ekologiškos silikono medžiaga, su lygaus paviršiaus, patogiai jaustis, patikimos kokybės ir ilgaamžiškumo.

Aprašymas:

Šis produktas yra modeliavimo lėlės žaislas, pagamintas iš ekologiškų ir saugių medžiagų, tinka vaikams, taip pat šaulių ir lengvųjų formos, gražus ir įdomus.

Techniniai duomenys:

Dydis: 48cm

Medžiaga: Silikonas

Stilius: rudos akys

Pakuotė:

1* Modeliavimas lėlės žaislų rinkinys

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai