2021 Naujas Microblading Antakių Tatuiruotė Trafaretas Valdovas Balansas Shaper Šabloną Apibrėžimas permanentinis Makiažas 3D Rinkinys

2021 Naujas Microblading Antakių Tatuiruotė Trafaretas Valdovas Balansas Shaper Šabloną Apibrėžimas permanentinis Makiažas 3D Rinkinys

p74235

Nauja

Yra sandėlyje

€2.26 €1.81
Vnt.

Žymos: xr jailbreak.

2021 Naujas Microblading Antakių Tatuiruotė Trafaretas Valdovas Balansas Shaper Šabloną Apibrėžimas

Savybės:

Priimti aukštos kokybės ne toksinių medžiagų, tai bus saugus odai ir patvarus naudoti.Padeda tiksliai poziciją antakių formavimas ir gauti pora simetriškus pasitenkinimą antakius.Su šiuo suportas, tai gali būti, tiksliau tiems, kurie pradžioje etapais permanentinis makiažas antakių ir lūpų.Reguliuojamo dydžio, tai leidžia įvertinti įvairių rūšių antakius ir dažų labiausiai tinkamą antakių formą.Fordable dizainas, lengva nešiotis ir patogu naudoti.

Naudojimo Būdas 1. Vieta: krašto nosies, ir dvi antakiai buvimo vietą nustatyti lygiašonis trikampis. 2. Formuoti: Antakių Departamentas gali būti grindžiamas kiekvieno žmogaus veido sulenkti, kad būtų pasiekti puikiai tinka poreikius veidą 3. Pratęsimas: naudoti iš magnio lydinio, gali būti pakartotas daugiau nei 100 000 kartų, siekiant užtikrinti, kad kiekvienas klientas turi savo antakius.

Specifikacija: Būklė: 100% visiškai Naujas Tipas: Antakių Suportas Funkcija: Raskite antakių formos, matavimo įrankio Medžiaga: Metalo Svoris: 15g Paketas Apima: 1x Antakių Suportas (Ne lauke)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<