1pcs Svorio Auto Telefono Laikiklis, Automobilinis Oro Angos Įrašą Mount Mobiliojo Telefono Laikiklis mobiliųjų Telefonų Stovėti Parama "IPhone", "Samsung" Xiaomi

1pcs Svorio Auto Telefono Laikiklis, Automobilinis Oro Angos Įrašą Mount Mobiliojo Telefono Laikiklis mobiliųjų Telefonų Stovėti Parama "IPhone", "Samsung" Xiaomi

p91432

Nauja

Yra sandėlyje

€4.74 €3.23
Vnt.

Žymos: Automobilio Turėtojas, official xiaomi, fujifilm filtro apsodo, automobilio savininkas mobil, iphone se dalykėlių, mobiliojo telefono stovas, smartphone holder car auto, "iphone" telefono dalykėlių, "apple ""iphone" mount, elektroninių išmaniojo telefono turėtojas automobilį.

Aprašymas:

Multi-Naudojimo Pasukti Automobilinis Telefono Laikiklis

360 Laipsnių Pasukti Automobilį Telefono Laikiklį!Jūsų Telefonas Niekada Patenka į Automobilio!

Multi-Naudojimo Pasukti Automobilinis Telefono Laikiklis yra 360° įvairiakryptė sukasi svorio mobiliojo telefono laikiklis.Automobilinis laikiklis naudoja fulcrum įdiegti pagal sunkumą mobilųjį telefoną pats.Jis yra tvirtas, pivot, kad turi telefoną sandariai.Nesvarbu, ar esate kalbasi, navigacijos, klausytis muzikos ar apmokestinimo, jūs galite mėgautis saugesnio vairavimo patirtį.

Patogu klijuoti ir lengva įdiegti.Ji turi puikią siurbimo tinka bet sklandžiai arba tekstūros paviršius.Jis gali būti įterptas stipri oro, ventiliacijos, priekinio stiklo, prietaisų skydelis, automobilių ar arbatos stalo į kambarį, labai patogus naudoti kasdien.

Tvirtai užima be grandymo.Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų.Ji yra aukščiausios ABS plastiko, stipri, lipni ir termoplastinės gumos.Jis gali turėti savo mobilųjį telefoną, iš mėšlo, ir minkšta medžiaga, nebus subraižyti paviršių iš savo mobiliojo telefono.

360 laipsnių ir ergonomiškai dizainas.Tai paprasta naudoti, galite, pakoreguokite jį, kad bet kuriuo kampu norite.Mažas apvalus veleno viduryje gali būti lanksčiai pasukti pasiekti vertikaliai arba horizontaliai idealus.Jūs galite lengvai naudoti atrakinimo mygtuką, pirštų atspaudų telefonu, ir taip pat gali vizualiai išvengti blokavimo žvilgsnio linijos.

Anti-drop gumos pagrindo, išvengti atsitiktinio susidūrimo, ir lašai.Su minkšto silikono medžiagos, tai automobilinis telefono laikiklis ne tik galima laikyti savo mobilųjį telefoną stora apsaugoti savo mobilųjį telefoną nuo nuleisti, bet taip pat labai stabilus, kai jūs vairuojate.

Viena ranka operacijos.Savo žmogiškas dizainas leidžia lengvai įdiegti savo prietaisą į automobilinis telefono laikiklis.Šlaito paviršiaus dizainas ne tik apsaugo mobilųjį telefoną nuo dilimo bet ir užtikrina, kad ji negali slydimo lengvai.

Universalus įmontuoti.Tinka visiems mobiliesiems telefonams dydžiai nuo 4 iki 7 cm, ir net ne paimti iš jo byla arba atramos.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas:Automobilių Mount mobiliojo Telefono Turėtojas

Produkto Spalva:Juoda/Balta

Produkto Svoris:Aplink 32G

Medžiaga: ABS

Gaminio dydis: 65*54*22mm

Tinkamų modelių: universalūs

Montavimo būdas: Ji gali būti įdiegta į automobilį konsolė, nuplėšti Lipnia juosta apačioje ir klijuoti jį į padėtį, kur jums patogu (Lipnia juostele, galima nuimti nepaliekant pėdsakų)

Pakuotė:

1* Telefono Turėtojas

1*Lipnios juostos

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai