1pc Riebalų Atskirtuvas Su Apačioje Išleidimo Kiaurasamtis Filtras Virtuvės Sriuba Likučių Alyvos, Įrankis Aliejus Su Tarpine Kūrybos Galite Filtruoti Y4H2

1pc Riebalų Atskirtuvas Su Apačioje Išleidimo Kiaurasamtis Filtras Virtuvės Sriuba Likučių Alyvos, Įrankis Aliejus Su Tarpine Kūrybos Galite Filtruoti Y4H2

p92410

Nauja

Yra sandėlyje

€5.60 €3.92
Vnt.

Žymos: mini virtuvė, cook indų, mini, kiaušinių įrankis, pyragas įrankis, pagalbinė virtuvės įrankis, VIRTUVĖ, virėjas įrankis, virtuvės įrankis, kepkite įrankis.

aprašymas:

Rinktis sveikesnius gravies, sriubų arba padažų gamybai greitai ir lengvai.

Pagerėjo riebalų skirtuvas, gali būti naudojamas su karštų ar šaltų skysčių.

Atskirti riebalus nuo skysčio priimant padažu, sriuba, troškinys ar prieskonių arba greitai pašalinti minkštimą nuo sulčių; vidinis filtras pašalina gumulėlių, tepalas, storesni gabaliukai ar minkštimą, paliekant tik skystis.

Kai reikia, tiesiog paspauskite raudoną mygtuką ant rankenos ir tirpalas bus lašinamas be paliekant perteklius šiukšles.

Jis yra pagamintas iš nepralaidžiose skaidraus plastiko, plastikiniai filtro dangtelį ir ateina su silikono padėklo kamštis išleisti skystį.Visos dalys yra atsparūs karščiui, BPA-free, o viršuje lentynos yra plauti indaplovėje.

Medžiaga: PP

Spalva: juoda ir balta

Talpa: 1000ml

Dydis: 17*15*10.5 cm

Pakuotė:

1×Riebalų Skirtuvas

pastaba:

1. Dėl skirtingos šviesos ir ekraną, spalva, projektas gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti skirtumas 0,5-2 cm.

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai