Smart Bumper Ball USB Elektros Naminių gyvūnų Žaislai "Magic Roller Ball Katė LED Geležinkelių "Flash" Kamuolys Automatinė Besisukantis Žaislas Katė, Šuo Vaikai

Smart Bumper Ball USB Elektros Naminių gyvūnų Žaislai "Magic Roller Ball Katė LED Geležinkelių "Flash" Kamuolys Automatinė Besisukantis Žaislas Katė, Šuo Vaikai

p9880

Nauja

Yra sandėlyje

€11.15 €7.59
Vnt.

Žymos: xs plisuotos kelnės.

Savybės:

1. Smart Pet Kamuolys: Jis gali būti žaidžiamas su naminiais gyvūnais protingai ir aktyviai, modernizuotos medžiagų ir vandeniui atsparus dizainas, kandimo pasipriešinimo, ir ji gali būti žaidžiamas vandenyje ir ant žemės.

2. 360° Riedėjimo: Built-in susidūrimo jutiklių, šokinėja kamuolys bus automatiškai pakeisti kryptį, be jokios pagalbos, galite naudoti šokinėja kamuolys į traukinį augintiniai žaisti kartu.

3. Spalvinga Žiburiai: katė žaislas kamuolys yra spalvinga žiburiai ir viena balta šviesa.Žibintai gali būti parenkami automatiškai, arba išjungtas, norėdami pritraukti palūkanų ir vejasi gyvūnų, ir laimę, yra begalinis.

4. Automatinis Miego: kamuolys bus automatiškai sleep po 30 minučių veiklą, ir pabusti automatiškai po 15 minučių, arba palieskite jį.

5. USB Baterija: Pakraunama, ji trunka apie 1 valandą imti, ir gali žaisti iki 5 valandų.Yra krovimo indikatorius, kai mokesčių, ir apšvietimas tampa mėlynas., kai visiškai įkrautas.

Techniniai duomenys:

Dydis: apie 68mm/2.68 colių skersmens

Medžiaga: patobulinta silikono ir gumos (anti-bite)

Maitinimo įėjimas: DC 5V

Srovės įvestis: 350 mAh

Įkrovimo sąsają: bendrieji USB sąsaja

Baterijos darbo trukmė: 5 val. (nuolatinio darbo, nr. išjungimo)

Funkcija: su spalvinga žiburiai / nereguliarus slinkimo / automatinė sleep

Pakavimo Sąrašas:

1*Elektros Pet Kamuolys

Pastaba:

1. Produktas neturi šokinėti aukštyn ir žemyn, ir jis gali būti susukti ir ant žolės, antklodės, ir lygaus paviršiaus su mažai amplitudės.

2. Jungiklis: Built-in (reikia atidaryti korpuso, įjungti jungiklį ir šviesos mygtuką ir kt.)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<