350ML kavinukas Lašelinę Virdulys su Siauromis Dangčio Virtuvės kavinukas Nerūdijančio Plieno Lašinamas Kavos Puodą Populiarus Lengvas kavinukas

350ML kavinukas Lašelinę Virdulys su Siauromis Dangčio Virtuvės kavinukas Nerūdijančio Plieno Lašinamas Kavos Puodą Populiarus Lengvas kavinukas

p113388

Nauja

Yra sandėlyje

€14.30 €8.58
Vnt.

Žymos: kavos šalto lašinamas, augalų puodą, kavos puodelis tapetai, balto porceliano decal, kavinukas turkijos, kavos filtras, syphon, kavos espresso maker, lašinamas puodą, prancūzijos spauda.

[Funkcijos] 5.5 MM itin smulkių vandens išleidimo

Talpa: 350ML

[Size] viršutinis skersmuo 7cm, apačioje yra 8,5 cm, o aukštis 8,5 cm

Forma yra grakštus ir elegantiškas, kuriame išskirtinį tekstūros.

Siauru kaklu snapelis yra sukurtas taip, kad kavos milteliai, gauti tą patį kiekį karšto vandens, net kai alaus kava

Lengvai valomas, tvirtas ir patvarus.

[Kokybės medžiaga] 304 nerūdijančio plieno, yra patvarus, atsparus įbrėžimams, atsparus korozijai, saugus ir netoksiškas, ir lengva valyti.

[Gooseneck struktūra], Kad snapelis yra labai plonas, todėl greitis karšto vandens yra stabilus.Lieknas struktūra leidžia latakų tobulas, todėl galite užvirinti skani kava.

[Lengva valdyti] Šiek tiek palenkti į mažesnes karšto vandens taikinio padėtį.Be to, kadangi dangtelis yra uždarytas, net jei ji yra pakreiptas viduryje, nėra reikalo nerimauti nukristi.

[Lengva nešiotis] Tai yra patogu nešiotis, lengva išmesti, mažas dydis, šviesos svorio, ir lengvai atlikti.Tai yra esminė geras produktas, kasdienio gyvenimo ir kelionės.

[Vietos] namie arba kavinėje

1. Dėl šviesos ir ekranas, spalva faktinis daikto ir nuotraukoje gali šiek tiek skirtis

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 3-5mm klaida

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai