Indukcinių Elektros Akių Grožio Priemonę Odos Atjauninimo Asmens Sveikatos Priežiūros Tamsiai Ratą Raukšlių-Pašalinti Vibracija, Akių Masažas

Indukcinių Elektros Akių Grožio Priemonę Odos Atjauninimo Asmens Sveikatos Priežiūros Tamsiai Ratą Raukšlių-Pašalinti Vibracija, Akių Masažas

p15483

Nauja

Yra sandėlyje

€29.43 €20.60
Vnt.

Žymos: sveikatos, vyrai vibracija massager, tlm, grožio įranga, kinija makiažas, vibrat, akių massager jonai, kontūras stick, Šalta, saude bucal.

Aprašymas:

1. Aukšto dažnio garso virpesiai, 140 vibracijų per sekundę, todėl veikliosios medžiagos į perdavimas greitai tarp ląstelių,maitina kiekvienos ląstelės akių srityje, palieka odą aplink akis blizga.

2 .Microseismic bangos gali paspartinti mikrocirkuliaciją odos ir pasiimti sukauptus toksinus.Masažas akių srityje per dieną, siekiant paspartinti kolageno gamybą į akis ir sumažinti smulkias raukšleles.Po kelių dienų masažas, sumažinti akių nuovargį, skatinti įsisavinti esmę, ir oda apie akis yra žinoma įmonė.

3. Su pertrūkiais, nuolat mikro vibracija stimuliuoja poodinio audinio raumenys, mažinanti raukšles, remontas elastinių skaidulų, mažinti varnų pėdų, baudą linijas ir kt.

4. Per stimuliacija, mikro srovės odos drėgmės kiekis, padidėja ir yra pilnas elastingumą.

5. Stimuliuoja dermos sluoksnis akių, daugintis kolageno.Per ląstelių masažas, odos priežiūros produktai greitai prasiskverbti į gilius odos sluoksnį pasiekti poveikį sušvelninti akių linijos, mažinanti tamsius ratilus ir yrančių pigmento.

6. Šios priemonės ne tik turi poveikį panaikinti akių maišelius, bet taip pat gali nustatyti maistinių medžiagų esmės į dermos sluoksnį,kuris yra du kartus tiek, kiek įprasta jonų įvadas.

7. Pagerinti kraujotaką ir atpalaiduoja raumenis, bus atleisti jus iš akių nuovargį, todėl jums jaustis šviežia ir atjaunėjusi!

8 .Mini ir ergonomiškas dizainas, lengva nešiotis savo krepšiai ir patogiai į savo rankas.

Techniniai duomenys:

Galia: 0.3 W

Dydis:14*2.7*3.2 cm/5.51*1.06*1.26"

Spalva: Balta

Odos Tipas: Visiems Odos

Baterijos: 2X AA Baterijos

Įtampa: 1.5 V

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai