Nešiojamų EMSLIM Kūno Kontūrų Mašina Slim Grožio Raumenų Stimuliacija abs Mokymo HIEMT Tesla Skulptorius Su 4 Rankenos 5000W

Nešiojamų EMSLIM Kūno Kontūrų Mašina Slim Grožio Raumenų Stimuliacija abs Mokymo HIEMT Tesla Skulptorius Su 4 Rankenos 5000W

p157606

Nauja

Yra sandėlyje

€462.55 €457.92
Vnt.

Žymos: face lift, esc lieknėjimą, sveiki, emt, ckeyin ipl, 5000w 72v, odos kaukė grožio, emslim, veido skulptorius, anti-senėjimo mašinos, veido įranga.

Produkto aprašymas

Ypač veiksmingos ant sėdmenų ir pilvo, EMSculptor naudoja technologiją, lauko elektromagnetinio orientuota didelio intensyvumo (HI-EMT) sukelti trumpą eilių galingas raumenų susitraukimai, kurie veda prie didesnio raumenų tankumas, sumažėjo apimtis, geriau apibrėžti, ir tonas pagerėjo.

Į EMSculptor yra vienintelė procedūra, padėti ir moterims, ir vyrams auginti raumenis ir deginti riebalus ir pirmos procedūros kėlimo sėdmenis nėra invazinių pasaulio.Veikia su susitraukimai supramaximal; raumenų audinio yra priverstas prisitaikyti prie tokių ekstremalių sąlygų.Reaguoja su giliai rekonstruoti jos vidaus struktūra, kuri sukelia raumenų, įtempti, tonizavimas, ir riebalų deginimas.

EMSculptor padėti ligoniams pasiekti kūno formos, plonas ir atletiškas, sumažinti pilvo riebalų, ir tuo pačiu metu sukurti pagrindus raumenų pagal riebalų.Kai taikomas emescultor iš sėdmenų, suteikia pacientams didesnę formą, ir sporto.

Build muscle

Raumenų sutarčių 30 tūkst. kartų su aukšto dažnio ir intensyvumo, todėl mes taip pat mokyti ir padidinti raumenų tankis ir tūris

Sumažinti riebalų

Raumenų susitraukimo reikia daug energijos tiekimo, todėl jie taip pat naudoja riebalų ląsteles į raumens, kuris sukelia apoptozę-natūralų ir veiksmingą sumažinti storis riebalų.

Raumenų skulpturālā

Naudotis pilvo raumenis, formuoti linija liemenė/vykdyti raumenis klubo, sukurti klubų persikų/vykdyti savo raumenis, įstrižai pilvo, ir formuoti linija undinė.

Gydymo nutraukimo žarnos

Tik HIEMT teikia ne invazinės technologijos moterims po gimdymo, ir išsprendžia problemą tiesiosios žarnos

Privalumai

* Stiprina raumenis ir degina riebalus kartu

* Procedūra butt lift neinvaziniai

* Tinka visiems-be anestezijos-be operacijos

* Tik procedūra, 30 min

* Jums reikia tik 4 sesijas

* Atrodo, intensyvios treniruotės

* Draudimo nėra nustatytos laiko

* Greitų rezultatų, bet pagerėjo po dviejų iki keturių savaičių

* Vidutiniškai padidėjo 16%, raumenų masė

* 19% vidutinio sumažinti riebalų

Ta "pagalvėlė dubens" HI-EMT magnetinio gali suaktyvinti raumenų, dubens ir skatinti regeneraciją, kolageno; veiksmingai Pagerina dubens raumenis, atkuria stangrumą ir gerina elastingumą, Stiprina raumenis dubens.Atstumia nelaikymas, nutekėjimo iš šlapimo, seilėtas ir iškyšulys pilvo apačioje, laisvumas apatinio baseino ir kitas problemas; Atsikratyti sunku orgazmas ir kitų problemų...

Darbo vieta

Dvidešimt 、 techninės specifikacijos

Devyniolika 、 klinikiniai atvejai

Dažnai užduodami klausimai (DUK)

1. Kas tinka HI-FEM priemonė raumenų grožį?

Šis metodas gali suteikti raumenų tempimas naudingas daugeliui žmonių.Penkias grupes užsisakyti

① Moterų, kuriems reikia įgyti raumenų ir keisti formą-sėdmenis, linija, liemenė, parodyti moterims gracinga laikysena.

②Los vyrų, kuriems reikia įgyti raumenų ir pakeisti jūsų raumenų pelnas organizmą, ypač raumenų ir šokolado skulptūrų.

③ Žmonės, kuriems reikia numesti svorio-tinka ir vyrams, ir moterims labiau tinka biuro darbuotojų, populiarus

④ Žmonių, kuriems reikia numesti svorio greitai-brides, modeliai, aktoriai ir pan

⑤ Motina po gimdymo (separacija pilvo pilvo) -- gerinti formos, pilvo raumenys ir suteikia būdas plokščio pilvo.

2. Ar yra skirtumas poveikio pilvo gydymas, vieną ar du vadovai gydymo? Kaip turėtume pasirinkti?

A: rekomenduojama visiems pacientams, naudojant du gydymo vadovai tuo pačiu metu.Abu vadovai gydymas turi visiškai liestis su oda, o ne ant šonų arba peržengia gydymo srityje.Tai padės užtikrinti, kad visi pilvo raumenys turi būti apdorotas ir aktyvuota.Tai yra tik rekomenduojama naudoti galvos gydymo tuo pačiu metu pacientams su svetainių priežiūra jaunų.Abi terapijos yra vienodai veiksmingi.

3 、 gali išlydyti riebalus, o kėlimo klubų?

Daugelis tyrimų patvirtino, kad veikla, apykaita, riebalai sėdmenų yra mažesnis, nei pilvo riebalų.Dėl to, ji nenutrauks, riebalų gydyti sėdmenų.

4. kiek saugi yra gylio energijos? Kaip tai paveiks vidaus organus?

A: technologija, HIFEM ten dešimtmečius, ir jo saugumas buvo įrodytas dešimtys tyrimų.Tik audinio, kuris reaguoja į energijos yra neutralus variklis, todėl ji neturi jokios įtakos kitų audinių, įskaitant organus.

5. Kaip yra jausmas, kad mašina RAUMENŲ GROŽIO HIFEM? Tai vyksta, kad skauda?

A: šis procesas yra neskausmingas ir neinvazinis.Nereikia nejautrą.Jausmas metu gydymas yra tokie patys kaip jūsų raumenys per intensyvių treniruočių.

6. Kaip ilgai bus gydymas? Kiek laiko tai užtruks poveikis?

R: 4 kartus per gydymo kursą, intervalas nuo 2 Iki 3 dienų, kad vieną kartą, paprastai atidaromas kortelės nuo 6 iki 8 gydymo kursų, taip, kad jūs galite gauti gerų rezultatų.Geriausi rezultatai yra 2-4 savaitėms po gydymo.Suskaidyti riebalus ir padidinti raumenų masę, pacientams reikia būti kantriems.Dažniausiai po 4-6 gydymo, raumenų masė padidėja maždaug 16%, ir riebalų, gali būti sumažintas 19 proc.

7. kaip ilgai bus poveikis?

R: poveikis gali būti išlaikoma metams po 6 kursai.Tačiau kai kurie žmonės gali prireikti papildomo gydymo, norint pasiekti geriausių rezultatų.Jei turite gydymo kas 2-3 mėnesius, jūs galite išlaikyti geresnės ir geresnės būklės.Tuo pačiu metu, klientai gali aplankyti parduotuvę kelis kartus.

8. Kiek tai užtruks?

R: tai nėra būtina rankinio valdymo režimas įjungtas automatinis degimas, ir tai trunka tik 30 minučių kiekvieną kartą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai