Silikoninės Apsaugos Atveju Lizdą Vaizdo Doorbell Atsparus Oro Naktinio Matymo Odos Dangą, Apsaugos Signalizacijos Įrangos Tipas

Silikoninės Apsaugos Atveju Lizdą Vaizdo Doorbell Atsparus Oro Naktinio Matymo Odos Dangą, Apsaugos Signalizacijos Įrangos Tipas

p22647

Nauja

Yra sandėlyje

€3.20 €1.92
Vnt.

Žymos: belaidžio ryšio doorbell, mini wifi doorbell fotoaparatas, bell wireless, homekit doorbell cam, tunya vaizdo doorbell, wifi doorbell kamera 6, comfast wifi, comfast lauko, kamera doorbel, nešiojamas vaizdo doorbell.

Kulka Taškų:

1、Tai silikono atveju yra puikiai suprojektuoti Lizdą Sveiki vaizdo skambučius.Visos funkcijos yra prieinamos be jokių trukdžių.

2、Šiuo atveju, pagaminti iš aukštos kokybės ir patvarus silikoninis.Ji suteikia visišką apsaugą Lizdą Sveiki durų skambutį.

3、Rūpesčių vieno žingsnio įdiegimas.Tiesiog pastumkite atveju, kad užbaigti diegimą.

4、Ši byla yra tinkamai garsiakalbis, mikrofonas ir kamera išpjovą.

5、pakuotės esančią silikono atveju(neįskaitant durų skambutį).

Aprašymas:

Šis silikono atveju yra puikiai suprojektuoti Lizdą Sveiki vaizdo skambučius.Visos funkcijos yra prieinamos be jokių trukdžių.

Šiuo atveju, pagaminti iš aukštos kokybės ir patvarus silikoninis.Ji suteikia visišką apsaugą Lizdą Sveiki durų skambutį.

Nerimauti nemokamai montavimas.Tiesiog pastumkite atveju, kad užbaigti diegimą.

Ši byla yra tinkamai garsiakalbis, mikrofonas ir kamera išpjovą.

Apsaugoti jūsų Lizdą Sveiki Skambinti su aukštos kokybės silikono odos.Suteikia privatumo jūsų durų skambutį ir padėti sklandžiai įsilieja į spalvų sienos.Patvari silikoninė medžiaga saugo jūsų durų skambutį iš UV spinduliams ir orams.Lengva įdiegti ir pakeisti.

Savybės:

Patvarus-ultra plonas silikono medžiaga

UV ir vandeniui

Padeda sumažinti matomumą doorbell

Lengva įdiegti ir pakeisti

Tinka ir geros apsaugos

Sąrašas:

1*Silikono atveju(ne įskaitant doorbell)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai