WBBOOMING 3pcs Dulkių Konteinerio Nustatyti, Plastikiniai Sandarų Indelį Virtuvės Maisto produktų Laikymo Dėžutės Maisto Klasės Organizatorius Dėžutė Kvapas Įrodymas Bakas

WBBOOMING 3pcs Dulkių Konteinerio Nustatyti, Plastikiniai Sandarų Indelį Virtuvės Maisto produktų Laikymo Dėžutės Maisto Klasės Organizatorius Dėžutė Kvapas Įrodymas Bakas

p25927

Nauja

Yra sandėlyje

€34.34 €17.17
Vnt.

Žymos: maisto saugojimo konteineris rinkinys, dulkių konteinerio plomba, sintezės rinkinys, virtuvės organų, yra, lauke storag virtuvė, lauke tešla, talpinimo virtuvės metalo, antspaudas maisto saugojimo talpyklos, šaltas bakas.

Aprašymas

Aprašymas: Vakuuminis Užantspauduotą Butelį

Specifikacija: Sveiki,Eco-friendly

Medžiaga: PP+PET

Mode#: W1908326

Talpa: 400 ml žymės,800ml,1200ml

Grynasis svoris: 135.5 g;181.5 g;218.5 g

Dydis: 11x9.2cm;11x13cm;11x17.1cm

Spalva: Žalia,Juoda,Balta

Naudojimas: Šaldytuvo Laikymas, Sandarios Skardinės ir Dėžės

Savybės: Drėgmei atsparus,Miltligė,Nedelsiant Oksidacijos,Švieži Saugojimo,galima dėti vieną ant kito,Tinkamiausia Medžiaga

Pakuotė: 3pcs/Set

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumą , kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir tikrąjį daiktą.

Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.

Feedbeck

ATSILIEPIMAI

1. Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą 5 žvaigždės .Ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Mes, žinoma, suteiks jūsų teigiamus atsiliepimus.

2. Jei jūs ne taip patenkinta, bet kalbant apie tai, prašome turėti jokių dvejonių, kreipkitės į mus: pirma, prieš paliekant neigiamą atsiliepimą, aš jums išspręsti visas problemas už jus.Prašome prisiminti, kad baigėsi, bet ir mūsų paslaugos yra nesibaigė. :).

AČIŪ!

PRISTATYMAS

1. Paruošimo Laikas: mums reikia 3-7 darbo dienas parengti jūsų užsakymą, prašome ignoruoti, kaip daug dienų, tvarkymo lieka.

2. Nėra limitied Užsakymą/Vertė mūsų parduotuvėje.

3. APO/FPO/DAP Pristatymas

Atsiprašome, kad P. O. Dėžės ir karinės adresai (GOA, FPO) negali būti pristatytas.

MŪSŲ GARANTIJA

Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

Prašymą:

1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje.

3. Grįžti laivybos mokestis buvo apmoka pirkėjas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai