Universalus prietaisų Skydelio Telefono Turėtojas Automobilių Slydimo Silikono Siurbimo Padas Reguliuojamas Smartfon Parama Automobilinis Telefono Laikiklis Mount

Universalus prietaisų Skydelio Telefono Turėtojas Automobilių Slydimo Silikono Siurbimo Padas Reguliuojamas Smartfon Parama Automobilinis Telefono Laikiklis Mount

p53103

Nauja

Yra sandėlyje

€15.79 €9.16
Vnt.

Žymos: bumper jimny, a klasė w177, t4, hs mg, puodelio laikiklis, b5 passat, porankiai bmw e90, colių tablet, automobilis, dacia duster priedai baule.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Automobilinis Telefono Laikiklis

Medžiaga: ABS + Silikono pagrindo

Dizainas: Anglies Pluošto Tekstūra

Įrengimas: Prietaisų skydelis, Porankiai, Stalas ir t.t.Lygaus paviršiaus

Automobilinis Telefono Laikiklis: 3,5-7 colių mobilųjį telefoną.

Reguliuojamas:Jūs galite reguliuoti kampas pagal jūsų taikytina įpročius

Ypatybė:

1. 【Universalus Suderinamumo】mobiliojo telefono laikiklis automobilyje gali būti lengvai nustatoma pokrypio kampas laikyti saugiai ir puikiai savo prietaisų,telefono turėtojas "Samsung" Galaxy Pastaba 9 8 Pastaba S10 S10 S9 Plus S9 Plus S8, S7, iPhone XR XS XS Max X 8 8P 7 7P 6s, "Google" Pixel 3 XL 2 XL, LG ir kt.

2. 【Stabilus ir neslystantis】Triple armavimo ant prietaisų skydelio: didelis silicio gelio pagrindas yra apsuptas lipnus silikonas ir siurbtukas taip, kad savininkas gali būti tvirtai pritvirtintas prie jūsų galiniu langu net kaip automobilis būtų aštrūs posūkiai, staiga sustoja arba pagreičius.

3. 【Keičiamajame & Skalbti】lipni silikoninė medžiaga yra lengvai perkelti nepaliekant pėdsakų ir nereikia būti nustatytas visam laikui į savo valdymo skydelį.Didelis silicio gelio pagrindo ir ovalo formos lipnus silikoninis galima plauti ir naudoti pakartotinai.Nuplaukite ir tai yra "lipnus, kaip naujas".

4. 【Stabilus Dizainas ir Saulės Atsparumas】Trikampio dizaino su dideliu stabilumo, nuožulnus korpuso dangtelis apsaugo prietaisą būti šildomi saulės šviesa, ir ekrane gali būti aiškiai matė.Ne, atspindinčiu arba apakinti, lengva navigacija.Jūs galite naudoti automobilyje ar biure susitikimą, filmų žiūrėjimas, muzika ir naudojant automobilinį įkroviklį, Aukštos temperatūros varža

5.【Vairavimo Lengviau ir Puikus Vairavimo Peržiūrėti】Gali būti tiesiogiai laikytis automobilių prietaisų skyde, rucks, VISUREIGIS ir t.t.griežtai be jokių klijų, nebus palikti ženklai ant prietaisų skydelio, kaip ir kiti bulgy tol, rankos prietaisų tvirtinimo elementai.Daro savo vairavimo gyvenimą daug lengviau, kadangi šis telefonas mount leidžia viena ranka operacijos.Ir visada suteikia tinkamą kampą už vairuotojo vaizde.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai