2021 Naujų Moterims Gėlių Kaspinai Magija Plaukų Formavimo Priemonė Plaukų Garbanos Bun Merginos Retro Gėlių Plaukų Formuotojas, Mada, Plaukų Aksesuarai

2021 Naujų Moterims Gėlių Kaspinai Magija Plaukų Formavimo Priemonė Plaukų Garbanos Bun Merginos Retro Gėlių Plaukų Formuotojas, Mada, Plaukų Aksesuarai

p56749

Nauja

Yra sandėlyje

€1.24 €0.68
Vnt.

Žymos: gėlių kietas, tiara gėlė, gėlių plaukų, curl plaukų, scrunchi, įrašo gėlių, curl plaukų volelis, curl rinkinys, plaukų juosta, gėlių ekrano užsklandą.

Aprašymas

Patvarus, aukštos kokybės, graži ir turtinga.Jie yra puikus derinys jūsų makiažas.Dėvėti šiuos smeigtukus įvairiuose susibūrimuose gali padaryti jums atrodo didesnis žavinga.

Gali saugoti plaukus nuo kritimo ilgą laiką.Pašalinus plaukų kaklaraištis iš galvos, kaklaraištis bus slydimo išjungti iš karto, be traukdami ar kenkia plaukams, kaip ir dauguma plaukų kaklaraištis.

Tingus pusrutulio staigius daro tai lengva padaryti gražus, kompaktiškas ir elegantiškas stilius.Kiekvienas gali ją naudoti.Daugiau gražus ir elegantiškas šukuosena bus pateikta per kelias minutes.

Ji labai tinka jūsų dance party, dance party, sužadėtuvių, vestuvių ar kita speciali grupė.Ji gali padidinti savo kilnų temperamentą ir patrauklumą.

Ši graži gėlė yra puiki dovana mamos, draugės, seserys, draugai ir kolegos.Tai yra geriausias pasirinkimas Motinos Diena

Specifikacija

Pavadinimas: Gėlių plokštė kietas

Medžiaga: putų + plastikas + audinys

Dydis: 10x2x3cm

Spalva: violetinė, tamsiai mėlyna, tamsiai mėlyna, tamsiai violetinė, rožinė, pilka, mėlyna

Kiekis: 1

Komplektą sudaro: 1x plokštė kietas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai