1/3Pcs Siuvinėjimo Starter Kit su Siuvinėjimo Lankelis Gėlės, Augalai, Siuvinėjimo Siūlai Įrankių Rinkinį "PASIDARYK pats" Siuvimo Amatai Pradedantiesiems

1/3Pcs Siuvinėjimo Starter Kit su Siuvinėjimo Lankelis Gėlės, Augalai, Siuvinėjimo Siūlai Įrankių Rinkinį "PASIDARYK pats" Siuvimo Amatai Pradedantiesiems

p93679

Nauja

Yra sandėlyje

€3.70 €2.81
Vnt.

Žymos: "pasidaryk pats" gitaros rinkinys, elektronų rinkinys, "pasidaryk pats" rinkinys rinkinys, mobula7, maisto rinkinys, "pasidaryk pats" rinkinys mini, automobilis "pasidaryk pats" rinkinys, "pasidaryk pats" rinkinys vape, "pasidaryk pats" tranų rinkinys, vonios bomba "pasidaryk pats" rinkinys.

Savybės:

1. "PASIDARYK pats" Siuvinėjimo Starter Kit pradedantiesiems, įskaitant priemones, jums reikia siuvinėti, ką gauni, yra nebaigtų darbų.Su šiuo kostiumu, jūs galite užpildyti gražus siuvinėjimas ir atsipalaiduoti.

2. Yra 1 pak kabantys paveikslai ir 3 paketai siuvinėjimo kabantys paveikslai.Siuvinėjimo rėmeliai yra varžtas reguliuoti sandarumą drobės.Jei reikia, galite priveržkite varžtą, kad medžiaga taip griežtai, kaip būgnas, kuris gali būti koreguojami pagal savo faktinę padėtį.

3. Kiekviena produktų ateis su angliška instrukcija.Jūs galite užpildyti ranka-padarė "PASIDARYK pats" siuvinėjimas su vaikais, kurie taip pat yra prasmingas dalykas, stiprinti santykius tarp tėvų ir vaikų.

4. Siuvinėjimas-viena iš senovės Kinijos amatų.Ji jau seniai yra daugiau nei 2000 metų ir yra giliau Kinų kultūrą.Liaudies siuvinėjimo persmelkia išminties ir gerų norų daugybė moterų, ir pirštai pilni gyvybingumo ir gražių emocijų.

5. Po to, kai jūs apdaila, siuvinėjimas, galite pakabinti jį į kambarį ar miegamąjį, nes interjero dekoravimas.Taip pat dovana savo šeimos nariams ir draugams su gatavu siuvinėjimo kabinti paveikslą.

Produkto Aprašymas:

Pavadinimas: Rankų darbo "PASIDARYK pats" siuvinėjimas

Tipas: Siuvinėjimas

Medžiaga: medvilnės drobės

Stilius: Pastoracinės

Raštas: gėlių/žolės/lapų

Stilius: kaip parodyta paveikslėlyje

Siuvinėjimo patalpos dydis: 20*20cm/7.87"*7.87"

Savybės: Gali būti įrėminti ir pakabinti, studijų, miegamojo, valgomojo kambario, svetainės, vaikų kambario, prekybos vieta, balkono ir kt.

Paketas Apima:

1set(Ne galutinio produkto)

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-3 cm skirtumas dėl vadovo matavimo ir 3-5 g skirtumo tarp įvairių spalvų.

2. Dėl ekrano skirtumas, spalva gali šiek tiek skirtis nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti.

3. 1.00 cm=0.39"

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai