Elektros lituoklio rinkinys 110V, 220V, 60W Suvirinimo, Litavimo Perdarymas Stotis Šilumos Pieštuku Remonto Įrankiai

Elektros lituoklio rinkinys 110V, 220V, 60W Suvirinimo, Litavimo Perdarymas Stotis Šilumos Pieštuku Remonto Įrankiai

p108963

Nauja

Yra sandėlyje

€33.11 €18.21
Vnt.

Žymos: elektriniai šilumos liemenė, yihua 220v 60w, ksger t12, denon ausinės pakeitimo ausų pagalvėlės, litavimo stotis, nustatyti lituoklio 60w, spalva pieštukas, geležies lydmetalis, kaip lydmetalis rinkinys, perdarymas stotis.

Gaminio pakuotės turinys ekranas

S2-4 set

Reguliuojamas Temperatūros Suvirinimo Įrankis x 1

Skaitmeninis Multimetras x 1

Lydmetalis Gyvis x 1

Anti-Static x Pincetai 1

Lituoklio Patarimai x 5

Lituoklio Stovas x 1

Vielos lengvųjų frakcijų pašalinimo įrenginio Pjovimo x 1

Elektroninių Vielos x 2

Lydmetalis Viko x 1 8-In-1

Atsuktuvai x 1

Įrankių Krepšys x 1

Gerbiami pirkėjas,

Jei jums, kad mūsų užjūrio sandėlyje produktai (Ispanija, Lenkija, Rusija), jei jūsų mokėjimą laikas yra penktadienis ir savaitgalis, tada mes negalėsime išsiųsti paketą iki kito pirmadienio arba antradienio, nes darbuotojai iš užsienio sandėlių neveikia savaitgaliais, prašome supratimo.Jei jūs nieko prieš, mes rekomenduojame, kad jūs perkate nuo pirmadienio iki ketvirtadienio.Ačiū ir linkiu jums malonu apsipirkti.

➥ Pastaba

Kadangi yra daug nustatyti, prašome atidžiai perskaityti ir nuspręsti užsakymą.Jei turite kokių nors klausimų, prašome palikti pranešimą.Nustatyta galia 60W.JAV kištukas yra 110V.ES/JK/AS kištukas yra 220V.

Aprašymas

Pažangios Šildymo ir Aušinimo Technologija - vidinis-šildomos keraminės technologijos litavimo pistoletas kad lituoklio kaista greitai ir taupyti energiją, ji taip pat yra gera temperatūra stabili; keturios ventiliacijos angos ant lituoklio gun geriau šilumos sklaida, kuri gali pratęsti savo gyvenimą.

Plačiai Naudojamas ir Nešti Portable - lituoklio priemonės plačiai naudojamos suvirinimo plokštės, prietaisų taisymas, Namų DIY mėgėjų, papuošalai suvirinimo.Jį galite pasiimti visur.

Keturias ventiliacijos angas ant lituoklio gun geriau šilumos sklaida, kuri gali pratęsti savo gyvenimą.

Unikalus jungiklis dizainas, patogu ir saugu naudoti.Geresnės kokybės, nei panašių produktų, yra pradinis tikslas mūsų gamykloje pagaminti produktai.

8-in-1 tikslumo atsuktuvas, labai patogu ir praktiška.

Lengvai naudojamas Skaitmeninis Multimetras matavimo DC&AC įtampos,NUOLATINĖS ir KINTAMOSIOS srovės,varžos,diodų ir tęstinumo testas.Matavimo Priemonės funkciją duomenis laikyti ir skaityti didelis LCD.

Aukštos kokybės ir pilna priedai, nereikia įsigyti papildomų priedų, kuris yra patogus ir nerimauti nemokamai.

Laikymo maišelis apsaugo produktus nuo sugadinimo transportavimo metu.Drobė nešiotis krepšyje labai patogu laikyti smulkių įrankių ir lengva nešioti,jūs galite jį pasiimti bet kur, remonto arba "PASIDARYK pats".

➥ Patarimai

➀ Pašalinti multimetras galinį dangtelį, įdėkite AAA baterijos(Baterijos neįtrauktos). ➁ Prašome būti labai atsargūs, kai naudojate priemones išvengti pricks ar kitų traumų,Norite geriau laikyti jį kažkur vaikai negali pasiekti. ➂ Geležis įkaista greitai, todėl prašome, pasirinkite tinkamą temperatūrą.Darbo ilgas valandas ir aukšta temperatūra gali sutrumpinti jos tarnavimo laiką. ➃ Neleidžia geležies, kad prastovos metu darbo temperatūra ilgesnį laiką, Tai gali įrašyti lituoklio ir net kitų dalykų. ➄ Pailsėti po kiekvieno 10 minučių, ji yra gera savo akis, taip pat lituoklio.

Užsienio sandėlių paslaugos

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai