12Pcs Salonas Sectioning Metalo plaukų segtukai, Plaukų laikikliai Optikos Ir Plaukų Dažymas Didelių Metalinių Plaukų Clips Staigius Plaukų Formavimo Apkabos

12Pcs Salonas Sectioning Metalo plaukų segtukai, Plaukų laikikliai Optikos Ir Plaukų Dažymas Didelių Metalinių Plaukų Clips Staigius Plaukų Formavimo Apkabos

p162878

Nauja

Yra sandėlyje

€11.42 €5.94
Vnt.

Žymos: kietas lentelė, nuotakos plaukų pin, klipo sunglass, įrašo plaukų, įrašo kaukė, įrašo apykaklės, bičių plaukų pin, crystal plaukų pin, 25mm segtuvų klipas, mainų sritį.

Aprašymas

Profesionali plaukų klipai dažymas, pjovimo ir stilius,plaukų dizaino.Lengva naudoti, patogu atskirti plaukų.Puikus sectioning plaukų, kai darai plaukų stiliaus dizainas.Turi plonas ir storas plaukų iš kelio, o darbo ir stilius.

Savybės

-Spalva: Auksinė

-Medžiaga: Plienas, viela, aplinkos apsaugos dažai

-Dydis: 12.5x2x2.5cm/4.91x0.79x0.98in

- Specialiai skirtas makiažas, raukšlėtis, ženklinimas, nepaliks jokių žymių ant plaukų, labiau tinka įvairių šukuosenų.

- Lengvas ir patogus nešiotis, jie gali lengvai įdėti į savo makiažas maišelį, jūs galite mėgautis savo ilgai keliauti su jais.

- Laikykite savo plaukų sandariai, kai jūs naudojate dešinę pusę, puikiai tinka didelės arba mažos sekcijų plaukų, nesvarbu šlapias ar sausas plaukų, palaikyti plaukų vietoje.

- Lengva naudoti, užtikrinti visų plaukų įrašus, ir duoti pakankamai laiko plaukai sausi ir stilių, pasiekti spalvingi išvaizdą.

- Šių metalų plaukų įrašą sukurti daugiau gražus plaukų stilius, kasdien dėvėti.Tinka salonas ir namų naudojimui, sodo ir namų ūkio valymo.

12 x Plaukų įrašą

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai